Vakantie Curacao 9 dgn met D-Reizen

Nog geen vakantie geboekt voor de zomer? Bekijk dan het aanbod op D-Reizen. U kunt in juli al vertrekken naar het zonovergoten Curacao 9 dagen vanaf €1039. Dit is incl vliegen en een 3 sterren appartement. Curacao is een populaire bestemming en ligt voor de kust van Venezuela. Het eiland behoort dan ook tot het Koninkrijk van Nederland. Het is het ideale eiland voor zon, zee en strand. Het is er altijd gemiddeld een graad of 26 in juli.

Appartement aan Jan Thiel Baai

De aanbieding van D-Reizen voor Curacao betreft Appartement Time To Smile Chogogo Dive & Beach Resort gelegen aan de Jan Thiel Baai met een schitterend zwembad. Het strand ligt op 300 meter afstand mocht u willen genieten aan zee. De omgeving verkennen? Dit doet u met de gratis mountainbikes die ter beschikking worden gesteld. Eten kan in het A la Carte restaurant en buiten kunt u genieten van een drankje aan de bar. Kortom het ideale vakantie gevoel beleven.

Zoek de bestemming vakantie deal op Vergelijk.com

Toch nog andere reizen vergelijken? Dat kan ook met onze vakantie vergelijker. U vult uw voorkeuren in en de vakantie vergelijker vindt voor u de beste deal. Zo kunt u ook naar andere vakantie bestemmingen zoeken zoals in andere zonnige landen: Denk aan Spanje, Portugal, Italië of Griekenland.