Breek de hypotheekmarkt open!

Vergelijk.com lanceert gratis hypotheekrentevergelijker

Vanaf vandaag kunnen website-eigenaren kosteloos een overzicht met hypotheekrentes op hun website plaatsen om bezoekers te informeren over alle actuele rentetarieven. Doordat de hypotheektool gratis beschikbaar is kunnen veel meer consumenten beter inzicht krijgen in de hypotheekmarkt en uitvinden wat hun financiële mogelijkheden zijn. Tegelijkertijd verdienen ze €100 wanneer andere mensen via hun een hypotheek afspraak aanvragen.

De hypotheekvergelijker is een initiatief van Vergelijk.com

Lucratief verdienmodel

Met deze gratis tool bieden we webmasters, uitgevers van informatieve portals en vergelijkingswebsites een effectief gereedschap om automatisch alle hypotheekrentes in een overzicht op een website te presenteren. Ook makelaars zijn een interessante doelgroep die we met deze tool kunnen bedienen. De hypotheekrentevergelijker is gekoppeld aan een lucratief verdienmodel. Wanneer hieruit een succesvolle hypotheekafspraak tot stand komt krijgt degene die de hypotheekrentevergelijker heeft geplaatst een interessante vergoeding, namelijk 100 euro per afspraak!”, aldus Vergelijk.com.

Hypotheekrentes vergelijken

Vanwege de historisch lage hypotheekrente en dynamische ontwikkelingen op de hypotheekmarkt, zoals dagelijkse rentebewegingen en de komst van nieuwe geldverstrekkers, kunnen consumenten veel geld besparen. Zowel bij het kopen van een eerste woning óf een ander koophuis, als bij het overstappen van hypotheek. “Het is erg interessant om hypotheekrentes te vergelijken”, stelt bespaarexpert Frank Reyneke, eigenaar van Vergelijk.com.

Duizenden euro’s besparen

“Het gaat namelijk niet om honderden euro’s besparen zoals met het vergelijken van energie, maar om duizenden euro’s aan hypotheekbesparing. Een hypotheek is immers een verplichting voor een lange tijd; je sluit af voor 30 jaar, ook al zet je de rente voor een kortere periode vast. Des te belangrijker voor consumenten om zich goed te oriënteren.”

Interessante uitbreidingen

De komende tijd zal de hypotheektool worden doorontwikkeld met interessante uitbreidingen. Hierdoor kan in de vergelijker, naast de prijs van de hypothecaire leningen, ook worden gefilterd op belangrijke productkenmerken en voorwaarden. Voorbeelden hiervan zijn de geldigheidsduur van de hypotheekofferte, een verhuisregeling, de mogelijkheid tot boetevrij aflossen, annuleringskosten en renteverlaging bij aflossing.

Website-eigenaren die de vergelijker inzetten zijn niet vergunningsplichting onder het toezicht van de AFM. De vergelijker is per direct beschikbaar en eenvoudig te installeren. Voor website-eigenaren is advies beschikbaar voor installatie en gebruik. 

Meer informatie over de Vergelijk.com hypotheekvergelijker voor affiliates kunt u gerust contact met ons opnemen.

Plaats een reactie