Vergelijk de nieuwe Apple iPhone7, iPhone7 Plus en de AppleWatch!

Apple heeft haar nieuwste iPhones gepresenteerd. Het gaat hierbij om de iPhone7, de iPhone 7 plus en de AppleWatch (horloge). De nieuwste iPhone7 modellen zullen vast en zeker een enorm succes worden, maar wellicht niet zo’n groot succes als de voorgaande modellen. Sommige iPhone 6s gebruikers zullen denken dat de nieuwe iPhone7 weinig vernieuwend is. Maar ja, als het huidige telefoonabonnement aan verlenging toe is, dan is een nieuwe iPhone7 natuurlijk een errugg leuke aanwinst! Én er zijn een paar nieuwe kleuren! Bekijk, vergelijk en huiver!!

De nieuwe iPhone 7

De nieuwe iPhone 7 is waterdicht en beschikt over hoogwaardige stereospeakers. De nieuwe iPhone7 heeft ook een grotere camerasensor die meer licht kan opvangen. De iPhone 7 zal in verschillende kleuren uitkomen. Drie van die kleuren zijn bekend van de voorganger: goud, roségoud en zilver. Er zijn ook twee nieuwe kleuren bijgekomen. Namelijk zwart en gitzwart.


iphone7-kleuren

De grotere iPhone 7 Plus

Dan is er nog de iPhone 7 Plus versie die zelfs is uitgerust met een tweede lens waarmee je nadat je een foto hebt genomen ook nog eens extra kan inzoomen. Zowel de iPhone7 als de iPhone7-plus zijn uitgerust met een groothoeklens. De mechanische homeknop is verdwenen en ook is er geen aansluiting meer te vinden voor koptelefoons. In plaats daarvan komt Apple met zogenaamde AirPods op de proppen, speciale draadloze oordopjes.

Extra mogelijkheden met de Lightning Port

De Lightning Port kan gebruikt worden om oordopjes op aan te sluiten of voor het opladen. Opladen en tegelijkertijd oordopjes aansluiten op de Lightning Port is niet mogelijk. Dus als je aan het opladen bent, zul je gebruik moeten maken van de speciale AirPods welke gratis bij het toestel zijn inbegrepen. Wel levert Apple speciale verloopstekkertjes waarmee de koptelefoon alsnog aangesloten kan worden.

De batterij van de iPhone 7 gaat 2 uur langer mee

De batterij van de iPhone 7 is verbeterd ten opzichte van de iPhone 6s en gaat twee uur langer mee. Bij de 7 Plus is het verschil korter ten opzichte van de 6S Plus één uur. Van de iPhone7 is geen 16 GB beschikbaar. De goedkoopste iPhone7 heeft nu een geheugen van 32 GB.

De AppleWatch: Volledig waterdicht en GPS

Last but not least onthulde Apple de opvolger van de AppleWatch. De vernieuwde AppleWatch is een stuk sneller en beschikt onder meer een ingebouwde gps-module voor sporters en ook is de batterijduur verder verbeterd. De nieuwe AppleWatch is nu volledig waterdicht.

Pokemon Go en Super Mario!

Voor de mensen die graag een spelletje spelen is er ook nieuws. Het computerspel Super Mario zal worden opgenomen in de iOS en ook zal het inmens populaire spel Pókemon Go nog dit jaar beschikbaar worden gesteld voor de AppleWatch.

Vergelijk de goedkoopste iPhone 7 abonnementen

Vergelijk.com vergelijkt met haar telefocomvergelijker alle abonnementen i.c.m. de nieuwe Apple iPhone 7. Ben je toe aan een nieuwe mobiele telefoon en wil je graag de Apple iPhone 7 bestellen, dan ben je bij ons op het juiste adres!

Plaats een reactie