Goed nieuws: Vergelijk nu ook alle hypotheekrentes op Vergelijk.com

Bent u op zoek naar de laagste hypotheekrente? Vergelijk.com heeft namelijk haar nieuwe hypotheekrente vergelijker gelanceerd! Met de hypotheekrentevergelijker van Vergelijk.com kunt u snel en simpel alle hypotheekrentes vergelijken en indien gewenst direct een offerte aanvragen danwel een afspraak inplannen met een onafhankelijke hypotheekadviseur!

De hypotheekrente is nu zeer laag, historisch laag zelfs! En daarmee kunt u als u een hypotheek wilt afsluiten of wilt oversluiten veel voordeel mee behalen. Hoeveel de hypotheekrente is gedaald, blijkt wanneer we kijken naar de hypotheekrentes van de afgelopen jaren en deze vergelijken met de huidige hypotheekrente.

Rentevoordeel van honderden euro’s

Bij een hypotheek van 250.000 euro met een rentevast termijn van 30 jaar waren de bruto rentelasten in 2014 nog 864 euro. Een vergelijkbare hypotheek kunt u nu afsluiten met een maandelijkse rentelast van 552 euro. De gedaalde hypotheekrente levert dus een rentevoordeel op van maar liefst 312 euro per maand op. Één van de redenen waarom de hypotheekrente zo laag is, is vanwege de lage inflatie in Europa waardoor de Europese Centrale Bank leningen aan de banken kan verstrekken tegen veel lagere rentes.

Profiteer van de lage hypotheekrentes

De banken kunnen nu dus goedkoop lenen, zowel van de Europese Centrale Bank, maar ook van elkaar. Door deze situatie kunnen banken nog steeds winst maken met een relatief lage hypotheekrentes. Dit is dus een goed moment om een afspraak in te plannen met een onafhankelijk hypotheek adviseur die u kan helpen met het vinden van de beste opties voor uw situatie. Ga naar onze hypotheekrente vergelijker en bekijk de actuele hypotheekrentes van de verschillende hypotheekverstrekkers. U kunt als u dat wilt direct een offerte aanvragen en / of een afspraak inplannen met een onafhankelijk hypotheek adviseur!


Plaats een reactie