Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over verzekeringen? Op deze pagina behandelen we verschillende vragen met betrekking tot diverse verzekeringen. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op. Uiteraard beantwoorden we uw vragen graag.

Welke verzekeringen kan ik vergelijken via Vergelijk.com?

Op Vergelijk.com kunt u verschillende verzekeringen vergelijken. Hieronder volgt een handig overzicht:

Wat is het verschil tussen een opstal- en inboedelverzekering?

Het verschil tussen opstal en in boedel is eigenlijk erg simpel. Een inboedelverzekering verzekert de verschillende spullen in en rondom uw woning. Een opstalverzekering verzekert uw woning zelf. Is er bijvoorbeeld een boom op uw woning gewaaid? Of ontstaat er brand? Dan kunt u uw opstalverzekeraar een telefoontje geven.

Hoe combineer ik een opstal- en inboedelverzekering?

Wilt u zowel een opstalverzekering als een inboedelverzekering afsluiten? Dan kunt u een woonverzekering afsluiten.

Wat is het verschil tussen een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering?

Zowel een uitvaartverzekering als een overlijdensrisicoverzekering keren beide uit bij overlijden. Er zijn echter wel verschillen. Een uitvaartverzekering sluit u namelijk af om uw begrafenis of crematie te financieren. Een overlijdensrisicoverzekering sluit u echter af voor uw nabestaanden. Daarmee kunt u de financiƫle gevolgen van het wegvallen van uw inkomen financieren. Zo kan de achtergebleven partner bijvoorbeeld nog steeds de hypotheek voldoen. Bij deze verzekering wordt er alleen uitgekeerd op het moment dat u overlijdt als de verzekering actief is.

Wanneer heb ik een reisverzekering nodig?

Gaat u met enige regelmaat op reis? Dan kan het verstandig zijn om een reisverzekering af te sluiten. U kunt uw bagage verzekeren, maar ook kunt u extra kosten verzekeren bij acute problemen, kosten om uw reis vroegtijdig af te breken, bijzonder vervoer op medische indicatie, extra reis- en verblijfkosten en kunt u zich verzekeren tegen kosten die u maakt bij overlijden in het buitenland. Immers moet uw stoffelijk overschot naar Nederland en dat kost eenmaal veel geld.

Staat uw vraag hier niet bij? Neem gerust contact met ons op

Staat uw vraag hier niet bij? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur en uiteraard helpen wij u dan meer dan graag.

Vergelijk.com
Logo
Enable registration in settings - general