ABN Amro

De ABN Amro is een bank die in 1964 is ontstaan na de fusie van de Amsterdamsche Bank en de Rotterdamsche Bank. Ondanks de fusie bleven beide banken nog wel ieder zelfstandig opereren. De AMRO bank zoals de ABN voorheen heette hield zich voornamelijk bezig met termijn kredieten voor middellange tijd. 

Tegenwoordig is de ABN Amro uitgegroeid tot één van de grootste banken en hebben ze al meer dan 6 miljoen klanten in hun bestand. De Raad van Bestuur van ABN Amro wordt geleid door voormalig Minister Zalm.

ABN Amro biedt naast bankzaken nog vele andere financiële producten:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Leningen
  • Pensioenen

ABN Amro biedt verschillende hypotheekvormen

Geen enkele situatie is gelijk en u kunt dan ook kiezen uit verschillende hypotheken. Een annuîtenhypotheek of wie weet past een lineaire hypotheek beter bij u. Ook is er nog de aflossingsvrije hypotheek. En komt u toch nog met een restschuld te zitten? dan is er ook nog de overbruggingshypotheek hiermee kunt u tijdelijk de dubbele lasten opvangen. Een overbruggingskrediet word het ook wel genoemd en deze heeft een relatief korte looptijd.

Overlijdensrisicoverzekering van ABN Amro?

Bij een hypotheek word ook altijd een levensverzekering afgesloten de geldsom die vrijkomt bij overlijden gaat dan direct naar uw hypotheekverstrekker. Ook hiervoor kunt u terecht bij de ABN Amro bank.

Van plan om uw eerste woning te kopen of een nieuwe woning op het oog? Dan kunt u bij de ABN Amro bank terecht voor een hypotheek op maat. Vergelijk de hypotheekrentes per geldverstrekker en klik op offerte aanvragen.

Plaats een reactie