Allsecur

Allsecur is een van de bekende verzekeraars, waar u de mogelijkheid heeft om een dekking voor uw auto af te sluiten. Men is volledig overtuigd van de eigen dienstverlening en biedt u daarom dan ook graag de mogelijkheid om deze gewoon dagelijks te wijzigen of zelfs op te zeggen. Bent u toch niet helemaal tevreden met de dienstverlening van Allsecur? Geen probleem, u kunt binnen een dag gewoon weer opzeggen en met onze vergelijking op zoek gaan naar een andere aanbieder die u wel aan weet te spreken.

Onderdeel van Allianz

Allsecur maakt onderdeel uit van Allianz en zorgt er op die manier voor dat het een frisse blik kan bieden, maar aan de andere kant gebruik kan maken van een schat aan ervaring. Men werkt veelal online en gaat op een frisse manier om met bijvoorbeeld schades die u claimt. Aan de andere kant is Allianz een van de grootste autoverzekeraars ter wereld en heeft men dus veel ervaring en contacten binnen de branche. Wat dat betreft profiteert u van het beste van twee werelden, waardoor het altijd de moeite waard is om Allsecur op te nemen in de vergelijking die u doet.

Goedkope autoverzekering

De kans is groot dat Allsecur naar voren zal komen als een van de aanbieders van een goedkope autoverzekering. Men hanteert erg scherpe premies, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat men aan de andere kant maar weinig grote bedragen uit hoeft te keren. Uiteindelijk betaalt u de premie om ervoor te zorgen dat de andere verzekerden hun schades kunnen claimen zodra ze daar mee te maken krijgen. Op het moment dat u hiermee te maken krijgt betaalt de rest dit voor u. Des te lager het aantal schadegevallen, des te lager ook de premie per maand bij Allsecur uit kan vallen.

Streng acceptatiebeleid

Om de kosten zo laag mogelijk te houden maakt Allsecur gebruik van een streng acceptatiebeleid. Dat betekent onder andere dat u er niet zomaar terecht kunt op het moment dat u de afgelopen jaren te maken heeft gehad met een schade. De verzekeraar probeert er op die manier voor te zorgen dat er vooral verzekerden zitten die maar weinig te maken krijgen met schade en deze al zeker niet hoeven te claimen. In Nederland zijn autoverzekeraars niet verplicht om u te accepteren, waardoor het van Allsecur een slimme strategie is om de premie laag te houden.

Geen eigen risico en bereikbaarheid

Bovendien heeft Allsecur op die manier de mogelijkheid om af te zien van het eigen risico, waardoor u in het geval van schade nooit zelf voor de kosten op hoeft te draaien. Aan de andere kant is men op een uitstekende manier bereikbaar, waardoor u eenvoudig een schade kunt claimen of u bijvoorbeeld een vraagt kunt stellen over de dienstverlening. Wat dat betreft maakt Allsecur dan misschien onderdeel uit van het zeer grote Allianz, hier is in de dagelijkse praktijk maar weinig van te merken op het moment dat u er een autoverzekering heeft lopen.