Anderzorg

Anderzorg is een aanbieder die zoveel mogelijk gebruik maakt van het internet, om u de zorgverzekering voordelig aan te kunnen bieden. Men maakt een onderdeel uit van Menzis en zorgt er daarmee bovendien voor dat u kunt rekenen op een polis die uitstekend in elkaar zit. De voorwaarden van uw verzekering zijn bij Anderzorg in goede handen, terwijl u aan de andere kant zelf de controle heeft over uw betalingen en bijvoorbeeld uw declaraties. Wat dat betreft is het heel verstandig om Anderzorg mee te nemen in de vergelijking die u bij ons wenst te maken.

Zorgaanbieder vinden

Anderzorg helpt u online onder andere op zoek te gaan naar een geschikte zorgaanbieder. Geef aan waar u verblijft en naar welke zorgverlener u op zoek bent. Vervolgens kunt u de informatie op de website gebruiken om ervoor te zorgen dat u gebruik kunt maken van de zorg waar u behoefte aan heeft. U hoeft daar aan de andere kant uiteraard nooit ver voor te reizen. Anderzorg heeft afspraken gemaakt met een groot aantal zorgverleners en zorgt er op die manier voor dat u deze altijd bij u in de buurt kunt vinden.

Online declareren

Daarnaast kunt u gebruik maken van het internet op het moment dat u een declaratie in wenst te dienen, bijvoorbeeld op het moment dat u bij een specialist bent geweest. U kunt de rekening dan eerst zelf betalen, om vervolgens gebruik te maken van uw mobiele telefoon of uw computer. U kunt de declaratie direct online invoeren, waardoor het niet langer nodig is om een postzegel en envelop te zoeken en deze vervolgens op te sturen. Dit zorgt er bovendien voor dat Anderzorg de nota veel sneller aan u uit kan betalen en u het geld dus vlot weer op uw rekening heeft staan.

Online inzicht

Verder zorgt Anderzorg er met het online inzicht voor, dat u goed kunt zien welke kosten de verzekeraar voor u betaalt en hoe het bijvoorbeeld zit met het eigen risico dat u heeft. Daarnaast kunt u het online inzicht bekijken om na te gaan wat het kost wanneer u een keer langs de huisarts gaat, of wat de verzekeraar dient te betalen op het moment dat u in het ziekenhuis terecht komt. Anderzorg is er van overtuigd dat deze bewustwording ervoor zorgt dat we zuinig met de zorg om zullen gaan, waardoor we de kosten verder omlaag kunnen brengen.

Scherpe premie

Aan de andere kant zorgen alle online toepassingen van Anderzorg ervoor dat ze de kosten op een uitstekende manier laag kunnen houden. U neemt een deel van het werk uit handen, waardoor de verzekeraar minder personeel nodig heeft en bijvoorbeeld geen groot en duur kantoor hoeft te betalen. In plaats daarvan blijft er geld over om de vergoedingen te verhogen, of de premie aan de andere kant nog scherper te maken. Wilt u de premie zelf graag zo scherp mogelijk maken? Kies bij Anderzorg dan voor het maximale eigen risico, aangezien u daarmee honderden euro’s per jaar kunt besparen.