ANWB

De ANWB is een verzekeraar die gebruik maakt van de diensten van Unigarant, maar het is daarnaast een bedrijf dat u op een heel uitgebreide manier van dienst kan zijn. U heeft er de mogelijkheid om een verzekering met pechhulp voor uw auto af te sluiten, u kunt er informatie inwinnen over uitjes en leuke dagjes weg, maar u kunt er ook gebruik maken van de webwinkel. U betaalt bij de ANWB over het algemeen niet de meest scherpe premie per maand, maar u krijgt daar aan de andere kant wel een uitstekende dienstverlening voor terug.

Verzekeringen van ANWB

De verzekeringen van ANWB zijn ondergebracht bij Unigarant, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat u kunt rekenen op de uitstekende service van de Algemene Nederlandse Wielrijdersbond. U kunt er bijvoorbeeld een woonverzekering of een fietsverzekering afsluiten, maar men staat er natuurlijk vooral bekend om de auto- en reisverzekering. Sluit bij de autoverzekering ook pechhulp voor in Nederland of Europa af en combineer de reisverzekering met een annuleringsverzekering. Op die manier weet u zeker dat u gebruik kunt maken van een uitstekende service en u met een gerust hart op pad of op reis kunt gaan.

Hulp onderweg

Heeft u hulp onderweg nodig, bijvoorbeeld op het moment dat u een lekke band heeft of de auto het om een onverklaarbare reden helaas niet meer doet? In dat geval is de ANWB de aangewezen partij in Nederland, die het bovendien tientallen jaren zonder concurrentie heeft kunnen doen. Men komt u onderweg zo snel mogelijk op een deskundige manier helpen, zodat u er niet alleen voor staat en u hopelijk snel weer verder kunt. Daarnaast kunt u vanuit de ANWB natuurlijk altijd rekenen op een aantrekkelijke korting op de premies en andere diensten, waardoor u een behoorlijk scherpe prijs of premie betaalt.

Informatie en uitjes

De ANWB doet echter veel meer dan alleen het aanbieden van de verschillende verzekeringen. Het is wat dat betreft heel interessant om ook eens goed te kijken naar de informatie die u op de website kunt vinden, of de uitjes die u er kunt bekijken. Lees meer over de verschillende bezienswaardigheden in Nederland en de locaties waar u naar toe kunt om samen met uw gezin een leuke dag te hebben. Maak gebruik van onze vergelijking om na te gaan wat u bij de ANWB voor uw verzekering betaalt en maak vervolgens optimaal gebruik van de website van de ANWB voor alle overige informatie.

ANWB webwinkel

Verder heeft de ANWB zelfs een eigen webwinkel, waar u bijvoorbeeld de bekende routekaarten aan kunt schaffen. We maken steeds vaker gebruik van onze navigatiesystemen, maar u kunt er daarom ook terecht voor updates, handige toepassingen en bijvoorbeeld van alles wat u op de fiets kunt gebruiken. Zorg er verder voor dat u op reis zo min mogelijk last heeft van insecten. Zoals u merkt komt de webshop van de ANWB op een groot aantal momenten van pas en is men er dus veel meer dan een verzekeraar waar u op kunt rekenen.