ARAG

ARAG is een bekende verzekeraar op het gebied van rechtsbijstand. De kans is groot dat u hen kent van de diverse reclames, of wellicht van vrienden of kennissen er die er een polis hebben lopen. U heeft er de keuze uit een aantal verschillende juridische producten, waarmee u ervoor zorgt dat u zich op een degelijke manier kunt beschermen. Het nadelige van een juridisch conflict is dat het lang niet altijd uw schuld hoeft te zijn dat u er mee te maken krijgt. Wat dat betreft is het risico groter dan u denkt en doet u er verstandig aan om een verzekering bij ARAG af te sluiten.

Particulieren en ondernemers

De verzekeringen van ARAG zijn er voor particulieren, maar aan de andere kant ook voor ondernemers. U zorgt er wat dat betreft eenvoudig voor dat u zich op een heel degelijke manier in kunt dekken. Op het moment dat zich een conflict voordoet heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met uw verzekeraar, die hier vervolgens grondig naar zal kijken. Zorg ervoor dat u als zelfstandig ondernemer zowel privé als zakelijk gebruik maakt van een ARAG verzekering, zodat u er nooit alleen voor komt te staan.

Werk en inkomen

U kunt allereerst te maken krijgen met een conflict op het gebied van werk en inkomen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin er binnen het bedrijf waar u werkt een reorganisatie plaatsvindt. In dat geval is de kans groot dat u te maken krijgt met een ontslag, waar u het totaal niet mee eens bent. Het gaat in dat geval om uw inkomen, waardoor het interessant is om hier zo sterk mogelijk tegen op te treden. U doet dit met de rechtsbijstandsverzekering van ARAG, aangezien u dan gebruik kunt maken van uitstekende juridische expertise.

Wonen en letsel

Ook op het gebied van wonen en letsel kunt u te maken krijgen met een conflict op het juridische vlak. Woont u bijvoorbeeld in een appartement en maken de buren u het leven zuur, of brengt iemand u letsel toe en komt u er onderling met de verzekeringen niet uit? Het is in de beide gevallen prettig om terug te kunnen vallen op de rechtsbijstandsverzekeringen van ARAG. Men zorgt ervoor dat er een jurist op de zaak komt te staan, waardoor deze u bij kan staan en van advies kan voorzien.

Reizen en verkeer

Tenslotte zorgt ARAG er met de rechtsbijstandsverzekeringen bijvoorbeeld voor dat u er op het gebied van reizen en verkeer niet zomaar alleen voor komt te staan. Met het oog op het verkeer is het vooral de overheid die nog wel eens voor problemen wilt zorgen. Bent u het bijvoorbeeld niet eens met een bepaalde boete of zelfs veroordeling? Dan kunt u dit zelf aanvechten, maar is het vaak beter om gebruik te maken van de juristen van ARAG.

Verder kunt u bij ARAG producten afnemen op een aantal andere gebieden, zoals familie en relatie, maar ook consument en geld. U heeft wat dat betreft verschillende mogelijkheden bij deze verzekeraar.