ASR

ASR is een van de grote financiële instellingen in Nederland, waardoor u er verstandig aan doet deze verzekeraar altijd mee te nemen in de vergelijkingen die u bij ons uit wenst te voeren. U betaalt er een eerlijke prijs voor de dienstverlening, al zal deze in de meeste gevallen wat hoger liggen dan bij de online prijsvechters die er actief zijn. Bij ASR krijgt u daar aan de andere kant wel een degelijke service en begeleiding voor terug, waar u echt wat aan heeft zodra er wat aan de hand is.

Grote verzekeraar in Nederland

Als grote verzekeraar in Nederland behoort ASR eigenlijk al jaren tot de top 5, waarmee men miljoenen klanten voorziet van producten waar zij om vragen. Het gaat om een groot aantal financiële producten, van het verzekeren tot het afsluiten van een hypotheek en van het sparen tot het opbouwen van vermogen. De verschillende adviseurs van ASR kunnen u meer vertellen over het combineren van verschillende producten bij de verzekeraar, maar u kunt daarnaast gebruik maken van onze handige vergelijking om na te gaan wat u betaalt voor bijvoorbeeld een autoverzekering die u er af kunt sluiten.

Duurzaam ondernemen

ASR is niet zomaar een aanbieder van onder andere verzekeringen, men wenst er bovendien voor te zorgen dat dit op een meer duurzame manier gebeurt. Het is juist de duurzame manier van werken die ervoor zorgt dat men er de mogelijkheid heeft om op een innovatieve manier naar de toekomst kan kijken. U kunt rekenen op een goede service, maar daarnaast op een manier van werken die past bij de wijze waarop we als samenleving aankijken tegen energie en het gebruik van grondstoffen. ASR probeert hier zo zuinig mogelijk mee om te springen en ook haar klanten te wijzen op het duurzaam omgaan met het leven zoals we dat kennen.

Verzekeringen en hypotheken

U heeft bij ASR de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten, bijvoorbeeld voor uw auto of uw woning. Daarnaast kunt u er kiezen voor een reisverzekering of een annuleringsverzekering, waardoor u er op een aantal verschillende terreinen terecht kunt. Daarnaast kunt u er bijvoorbeeld goed terecht voor een hypotheek, aangezien het een van de grotere banken in Nederland is. Uiteraard kunt u de producten met elkaar combineren. Dit biedt u doorgaans de mogelijkheid om een interessante premie overeen te komen, of op een andere manier gebruik te maken van het voordeel dat u meerdere producten bij ASR onderbrengt.

Financiële producten

Verder zijn er bij ASR een aantal financiële producten beschikbaar, die vooral betrekking hebben op het sparen en beleggen, maar ook het pensioen en uw vermogen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u later net zoveel te besteden heeft als waar u op dit moment over kunt beschikken en gebruik het sparen en beleggen om op de meer korte termijn wat rendement te maken. Er zijn wat dat betreft mogelijkheden genoeg om uw financiële leven op een degelijke manier te organiseren, iets waar de verschillende adviseurs en medewerkers van ASR u uiteraard graag mee van dienst zijn.

Als één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland biedt ASR een groot aanbod in verzekeringen. De particuliere klant maar ook de zakelijke klant kan voor diverse financiële producten kiezen van ASR. De verzekeringsmaatschappij is voor een groot gedeelte in handen van de Nederlandse staat. Nadat verzekeraar Stad Rotterdam besloot samen te gaan met het Friese Woudsend verzekeringen, de Europeesche en de Amersfoortse ontstond in 1997 de ASR Groep. De naam ontleent zich aan de samenvoeging van de Amersfoortse en Stad Rotterdam.

Welke merken behoren tot ASR?

De verzekeringsmaatschappij biedt haar producten aan onder verschillende merken:

 • De Amersfoortse
 • Europeesche Verzekeringen
 • Ardanta
 • Ditzo

Verschillende financiële producten die u kunt afsluiten

ASR biedt particulieren en zakelijke klanten de mogelijkheid zich te verzekeren voor:

 • Auto
 • Motor
 • Aanhangwagen
 • Aansprakelijkheid
 • Lijfrente
 • Reisverzekeringen
 • Ongevallen
 • Rechtsbijstand
 • Overlijdensrisico

Hulp bij schade of kiezen voor juiste verzekering

Ook is ASR verstrekker van hypotheken en spaarverzekeringen, pensioenen en beleggingsfondsen. Kortom de financiële dienstverlener kan u op verschillende gebieden bijstaan bijvoorbeeld bij schade afhandelingen, of hulp bij het kiezen van de juiste spaarverzekering. Elk merk biedt weer een verzekering voor een bepaalde behoefte. Zo kunt u zich bij Ardanta verzekeren voor uw uitvaart en bij de Europeesche kunt u een reisverzekering of recreatieverzekering afsluiten.