Avero Achmea

Avero Achmea is niet direct een grote en bekende verzekeraar, maar dat neemt aan de andere kant niet weg dat ze een grote groep klanten hebben die met grote tevredenheid gebruik maakt van de producten. Avero Achmea heeft verzekeringen voor zowel zakelijke als particuliere klanten, maar is daarnaast bijvoorbeeld ook goed in het aanbieden van beleggingsproducten. Het is wat dat betreft een specifieke verzekeraar, die er met haar producten voor zorgt dat u de mogelijkheid heeft om een aantrekkelijk rendement te maken op het kapitaal dat u beschikbaar heeft.

Onderdeel van Achmea

Avero Achmea is een onderdeel van Achmea. Dit is een groot voordeel voor zowel u als klant, als het bedrijf. U als klant kunt erop rekenen dat Avero Achmea altijd terug kan vallen op de uitstekende dekking binnen een verzekering, aangezien men de kennis en ervaring van het moederbedrijf toe kan passen. Het bedrijf heeft er vooral voordeel bij, omdat Avero Achmea als geen ander gebruik kan maken van schaalvoordelen, door de risico’s netjes af te dekken. Dit houdt de kosten laag en zorgt ervoor dat er voldoende marge is om de producten te voorzien van voldoende advies en service.

Zakelijk en particulier

U kunt bij Avero Achmea als zakelijke klant terecht, maar men richt zich ook op de particuliere markt. Als zakelijke klant heeft u de mogelijkheid om een verzekering voor uw bedrijf af te sluiten, of kunt u zich richten op de risico’s die u loopt met betrekking tot uw personeel. Verder kunt u uiteraard ook als ZZP’er of MKB’er gebruik maken van een van de verzekeringen, of kunt u zich volledig richten op de verzekeringen voor particulieren. Neem Avero Achmea in ieder geval mee in onze vergelijking, om er zeker van te zijn dat u geen goede verzekeringen over het hoofd ziet.

Intermediair

U kunt een verzekering bij Avero Achmea afsluiten door gebruik te maken van een intermediair. Dit is een andere benaming voor en tussenpersoon of een adviseur, die u bijvoorbeeld meer kan vertellen over de verschillende diensten die er beschikbaar zijn. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de verzekeringen vaak op een complexe manier in elkaar zitten, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De adviseur zorgt ervoor dat u goed op de hoogte bent an de verschillende voor- en nadelen, voordat u zelf kan beslissen om de verzekering bij Avero Achmea wel of niet af te sluiten.

Premie en dekking

De premie voor de verzekeringen bij Avero Achmea ligt over het algemeen iets hoger, dan wanneer u voor een van de online aanbieders kiest. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat u er een eerlijke prijs betaalt, voor de dekking die u ontvangt. De dekking is er vaak net wat uitgebreider en u kunt rekenen op een goede service, of een advies op maat. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om de verzekeringen van Avero Achmea in ieder geval mee te nemen in uw overweging, zodat u hier wellicht een goede dekking af kunt sluiten.