CZ

CZ is een bekende aanbieder van zorgverzekeringen, maar wist u dat u er daarnaast ook ziekenhuizen met elkaar kunt vergelijken en u er de mogelijkheid heeft om een reisverzekering af te sluiten? Dit zijn zaken waar veel mensen niet van op de hoogte zijn, maar die er wel voor zorgen dat u er op een uitgebreide en uitstekende manier terecht kunt. Het is wat dat betreft een uitstekend idee om CZ in ieder geval op te nemen in de vergelijking die u bij ons op de site kunt maken.

Zorgverzekering en vergoedingen

Het gaat bij een verzekeraar als CZ natuurlijk vooral om de zorgverzekering die men er aanbiedt en de vergoedingen die daarbij horen. CZ zal in de meeste gevallen niet als de meest voordelige verzekeraar naar voren komen, maar daar heeft men een goede reden voor. De verzekeraar is iets duurder, maar biedt daar aan de andere kant een uitstekende service voor aan. Bovendien zijn de vergoedingen van hoge kwaliteit. Dit betekent dat u bij CZ een paar euro per maand extra betaalt, maar u aan de andere kant kunt rekenen op een uitstekende zorg wanneer er een keer wat aan de hand is.

Online mogelijkheden

Verder heeft u bij CZ diverse online mogelijkheden, waar u op een heel eenvoudige manier gebruik van kunt maken. U heeft bijvoorbeeld online de kans om uw polis te bekijken en deze te wijzigen op het moment dat u dit wenst. Daarnaast kunt u een nota indienen, waardoor u dit niet per post hoeft te doen en deze een stuk sneller verwerkt kan worden. CZ houdt de kosten op die manier laag en zorgt ervoor dat u het geld van de nota zo snel mogelijk op uw rekening heeft staan.

Geen winstoogmerk en inzicht

Verder is ook CZ een verzekeraar zonder winstoogmerk. Dat betekent dat men niet is opgericht om zoveel mogelijk winst te maken. In plaats daarvan stelt men zich het doel om zoveel mogelijk mensen te voorzien van de zorg die zij wensen. Dat betekent dat CZ de eventuele winst gebruikt om de zorg die het te bieden heeft te verbeteren, of ervoor te zorgen dat de premie volgend jaar een stuk lager uit zal vallen. Wat dat betreft is het niet vreemd dat CZ niet de meest goedkope verzekeraar is, maar u daar aan de andere kant nooit echt teveel betaalt voor de zorg en service die u ontvangt.

Zorgadvies op maat

Een voorbeeld van deze service is het zorgadvies op maat, dat u vanuit CZ kunt ontvangen. Er zijn specialisten aanwezig die u op een uitstekende manier antwoord kunnen geven op vragen die u heeft met betrekking tot de zorg. Bent bijvoorbeeld benieuwd naar een bepaalde behandeling, of wilt u graag weten of er alternatieven beschikbaar zijn die u vervolgens aan de specialist voor kunt leggen? Het zijn stuk voor stuk zaken waar CZ u op een goede manier mee van dienst kan zijn, waardoor u veel meer krijgt dan alleen een goede dekking en een vergoeding.