De Goudse Verzekeringen

De Goudse Verzekeringen is een van de meest bekende inkomensverzekeraars, die zich lange tijd vooral op de zakelijke markt gericht heeft. Tegenwoordig heeft u ook als particulier de mogelijkheid om er een goede verzekering af te sluiten. Daarnaast kunt u er altijd spreken met een goede adviseur, of heeft u de mogelijkheid aanvullende diensten af te nemen. Op de website kunt u zelf een aantal zaken regelen en zorgt De Goudse Verzekeringen er daarnaast voor dat er bijvoorbeeld handige antwoorden op prangende vragen beschikbaar zijn.

Zakelijke verzekeringen

Het zijn vooral de zakelijke verzekeringen van De Goudse Verzekeringen die het altijd erg goed hebben gedaan. Denk hierbij aan verzekeringen die u binnen het MKB uitstekend kunt gebruiken, maar bijvoorbeeld ook aan een verzekering die u als ZZP’er of juist een groter bedrijf goed van pas zal komen. Verzeker de kosten waar u mee te maken kunt krijgen met het oog op het personeel, zorg ervoor dat uw bedrijf geen risico loopt of verzeker het inkomen dat u vergaart. Blader door de verschillende mogelijkheden en zorg er op die manier voor dat u de zakelijke verzekeringen af kunt sluiten waar u behoefte aan heeft.

Particuliere verzekeringen

Daarnaast zijn er ook een aantal particuliere verzekeringen beschikbaar. Hiermee kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat u uw gezin en uw woning op een degelijke manier kunt verzekeren, of u ervoor kunt zorgen dat u met het oog op het vervoer niet te maken krijgt met onverwacht hoge kosten. Wilt u met het oog op de toekomst zorgen voor een goede dekking, bijvoorbeeld om er zeker van te zijn dat uw pensioen in orde is? Ook in dat geval is het een uitstekend idee om binnen onze vergelijking eens goed te kijken naar De Goudse Verzekeringen.

Adviseur

De Goudse Verzekeringen werkt samen met een groot aantal adviseurs, die u door heel Nederland aan kunnen geven wat er mogelijk is en waar u rekening mee dient te houden. De adviseurs hebben verstand van zaken en kunnen u op basis van uw bedrijf of u als privépersoon precies aangeven welke risico’s u loopt en hoe zeer het van belang is om deze af te dekken. Wat dat betreft krijgt u op die manier een goed beeld van de mogelijkheden en kan De Goudse Verzekeringen u natuurlijk ook direct aangeven wat de kosten zullen zijn. De verzekeraar zal niet altijd bovenaan onze lijst met meest goedkope verzekeraars eindigen, maar levert aan de andere kant wel een uitstekende dekking en service.

Aanvullende diensten

Dit laatste zien we onder andere terug in de verschillende aanvullende diensten die ze aanbieden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om de mogelijkheid om een klein krediet af te sluiten en daarmee een investering te doen, maar ook het antwoord dat u kunt krijgen op vragen die u heeft. Juist door er voor zowel zakelijke als particuliere klanten te zijn heeft De Goudse Verzekeringen een grote stap weten te zetten. Neem de verzekeraar in ieder geval mee in de vergelijking die u opstelt.