Dela

Dela is een coöperatie, wat betekent dat men de krachten probeert te bundelen om de kosten op die manier te drukken. Eerder gebruikte men deze methode om banken vorm te geven, maar ook op dit gebied zorgt het ervoor dat u verschillende voordelen kunt genieten. U heeft bij Dela de mogelijkheid om een uitvaartverzekering af te sluiten tegen een scherpe premie per maand. Men zal van die premie uw uitvaart betalen, of u op basis van een kapitaalverzekering een bedrag uitkeren nadat u bent komen te overlijden.

Verzekeringen

Wat dat betreft heeft u bij Dela de keuze uit verschillende verzekeringen. Met een naturapolis kiest u eigenlijk voor het pure gemak, aangezien uw nabestaanden dan zelf geen omkijken zullen hebben naar de uitvaart die u wenst te laten organiseren. Zij kunnen zich volledig richten op het verwerken van het verlies, terwijl Dela ervoor zorgt dat zij op een waardige manier afscheid van u kunnen nemen. U kunt aan de andere kant ook kiezen voor een kapitaalverzekering. In dat geval zal Dela een bedrag uitkeren, gebaseerd op de premie die u heeft ingelegd. Met dit bedrag kunnen uw nabestaanden vervolgens een uitvaartondernemer inschakelen, of de uitvaart zelf vormgeven.

Uitvaartwensen

Bij Dela heeft u de mogelijkheid om diverse uitvaartwensen door te geven, waarmee u er bijvoorbeeld voor kunt zorgen dat u de naturapolis aan kunt passen op de manier die u wenst. De premie van een paar euro per maand zal op die manier net iets hoger uitvallen, maar u kunt er aan de andere kant vanuit gaan dat uw wensen van A tot Z in de praktijk worden gebracht. Aan de andere kant kunt u er natuurlijk ook voor kiezen inspiratie op te doen en dit aan uw nabestaanden mee te geven, zodat zij de kapitaalverzekering op de juiste manier kunnen gebruiken.

Uitvaart regelen

Wilt u direct uw uitvaart regelen bij Dela, of bij een van de andere verzekeraars die er beschikbaar zijn? Dan is het in ieder geval verstandig om bij ons een vergelijking uit te voeren, zodat u zowel qua premie als voorwaarden goed weet waar u aan toe bent. U komt in ieder geval niet voor verrassingen te staan en u kunt de meeste zaken gewoon online regelen. Het hoeft u wat dat betreft dan ook maar een paar minuten van uw tijd te kosten om een uitvaartverzekering te regelen en daar gebruik van te maken.

Sparen of verzekeren

U kunt bij Dela een uitvaartverzekering afsluiten, maar u heeft aan de andere kant ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een mogelijkheid tot sparen. U kunt er op die manier voor zorgen dat u een aantrekkelijke rente krijgt, waarmee u bijvoorbeeld toe kunt werken naar het bedrag dat u nodig denkt te hebben voor uw uitvaart. Dela biedt u wat dat betreft verschillende mogelijkheden, die u eenvoudig op een rij kunt zetten. Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af en maak op die manier een keuze voor een van de producten van Dela, of de andere verzekeraars.