Delta Lloyd

Delta Lloyd is een van de grotere verzekeraars in Nederland, die vooral bekend staat om de goede service. Het is een van de traditionele verzekeraars, al werkt men tegenwoordig natuurlijk ook steeds meer online. Wat dat betreft kunt u er eenvoudig terecht voor een groot aantal verzekeringen en is het altijd verstandig om Delta Lloyd mee te nemen in de vergelijkingen die u maakt. U zorgt er op die manier voor dat u in ieder geval goed weet hoe een degelijke dekking in elkaar zit, wellicht met een iets hogere premie.

Verzekeringen afsluiten

U kunt bij Delta Lloyd een aantal verschillende verzekeringen afsluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de autoverzekering of een reisverzekering, maar ook aan een woonverzekering. Delta Lloyd is een grote verzekeraar, waardoor u er voor een groot aantal verschillende verzekeringen terecht kunt. Dat betekent dat u bovendien de mogelijkheid heeft om er meerdere producten af te nemen en daarbij een aantrekkelijke korting op de premie te krijgen. De voorwaarden van Delta Lloyd zitten in veel van de gevallen op een meer eenvoudige manier in elkaar, waardoor u die goed tot u kunt nemen en u er achter kunt komen wat bijvoorbeeld de maximale uitkering per schadegeval bedraagt.

Sparen en beleggen

Daarnaast kunt u bij Delta Lloyd terecht voor een aantal andere producten op financieel gebied. U heeft er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te gaan sparen of beleggen. Op die manier zorgt Delta Lloyd ervoor dat u er niet alleen voor een goede dekking kunt zorgen, maar dat u aan de andere kant ook de kans heeft om wat meer rendement te maken. Vergelijk zowel de verzekeringen als de spaar- en beleggingsproducten van Delta Lloyd, om op die manier te bepalen of ze voor u een interessante optie vormen.

Hypotheken en pensioen

Wilt u zich meer op de lange termijn richten en bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten of ervoor zorgen dat uw pensioen er goed uit komt te zien? Maak dan gebruik van de hypotheken en het pensioen die u bij Delta Lloyd af kunt sluiten en aan kunt gaan. Dit zijn producten die zich heel duidelijk richten op de lange termijn, waardoor het verstandig is om een vergelijking uit te voeren en vervolgens advies in te winnen. De verschillende adviseurs van Delta Lloyd zijn u hier graag mee van dienst en zorgen voor een advies waar u ook echt wat aan heeft.

Premie en service

Dat laatste heeft onder andere te maken met de service die Delta Lloyd als verzekeraar en aanbieder van andere financiële producten te bieden heeft. U betaalt er in de meeste gevallen net wat meer premie dan bij bijvoorbeeld de online aanbieders. Daar staat aan de andere kant echter tegenover dat de service van een hoog niveau is en u de mogelijkheid heeft om een vraag te stellen aan iemand die daadwerkelijk verstand van zaken heeft. Wilt u zo min mogelijk omkijken hebben naar de verschillende producten en wilt u daar best iets meer premie voor betalen? Dan is Delta Lloyd een goede keuze.