Ditzo

Ditzo presenteerde zich een aantal jaren geleden als een verzekeraar die het heel anders aan zou gaan pakken. Men probeert de kosten aan de ene kant zo laag mogelijk te houden en zorgt er aan de andere kant voor dat u alleen hoeft te betalen voor waar u daadwerkelijk gebruik van maakt. Het is alleen al daarom een heel interessant idee om Ditzo mee te nemen in de vergelijking die u bij ons uit kunt voeren, op zoek naar de meest scherpe premie voor een goede dekking.

Autoverzekering

De Ditzo autoverzekering zit op een degelijke manier in elkaar, maar hoeft aan de andere kant toch niet veel te kosten. U kunt dit onder andere terugzien aan het feit dat men er bij Ditzo graag voor zorgt dat u een vergelijkbare auto terug kunt kopen, op het moment dat u uw auto total loss verklaard wordt. Ditzo was een van de eerste verzekeraars die ervoor koos om het op deze manier op te lossen. Dit voorkomt dat u een groot bedrag bij dient te leggen op het moment dat uw auto total loss verklaard wordt en u toch snel een nieuw exemplaar nodig heeft.

Pechhulp van Ditzo

Daarnaast heeft u bij Ditzo de mogelijkheid om gebruik te maken van pechhulp. Ditzo werkt echter op een andere manier dan bijvoorbeeld de ANWB of andere aanbieders, aangezien er geen sprake is van een abonnement. Ditzo is van mening dat u weinig aan pechhulp heeft, tot op het moment dat uw auto inderdaad een keer problemen geeft. U heeft daarom een tegoed bij Ditzo, dat u op kunt maken op het moment dat u dit nodig heeft. Pas na dat moment hoeft u er opnieuw voor te betalen, in plaats van iedere maand of ieder jaar.

Hoge klantwaardering

Het is wat dat betreft niet vreemd dat Ditzo over het algemeen een hoge waardering van haar klanten krijgt. Dit geldt voor de autoverzekering die u er af kunt sluiten, maar ook voor de overige verzekeringen die men te bieden heeft. U heeft er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een zorgverzekering, een rechtsbijstandsverzekering of een reisverzekering af te sluiten. Ook is Ditzo zich in de loop der jaren toe gaan leggen op de woonhuisverzekeringen en de aansprakelijkheidsverzekeringen. Wat dat betreft kunt u er voor een groot aantal verzekeringen terecht en kunt u altijd rekenen op een goede service en dekking.

Scherpe premie

Men houdt de premie bij Ditzo zo laag mogelijk, door altijd uit te gaan van de grootst mogelijke besparing op de kosten. Men geeft op de website duidelijk aan wat er wordt vergoed en biedt u de mogelijkheid zelf uw premie te berekenen. Dat betekent dat er minder mankracht nodig is bij de verzekeraar en het niet nodig is om in een groot en duur kantoor plaats te nemen. Deze elementen zorgen ervoor dat de kosten laag uitvallen, waardoor de premie goed betaalbaar is. Aan de andere kant zit de dekking natuurlijk wel heel degelijk voor u in elkaar.