FBTO

FBTO is een van de verzekeraars in Nederland die zich van een online label uit heeft weten te breiden tot een meer grote verzekeraar. De kans is groot dat u de verzekeraar goed kent van de grappige spotjes, of dat u er zelfs al een verzekering heeft lopen. Profiteer er van de scherpe premie, of maak gebruik van de uitgebreide vrijheid die u er geniet. FBTO maakt onderdeel uit van een grotere verzekeraar, waardoor men er bovendien altijd terug kan vallen op de enorme kennis en ervaring die er binnen het concern bestaat.

Verschillende verzekeringen

U kunt bij FBTO kiezen uit een groot aantal verzekeringen. Bent u veel onderweg en heeft u een auto- of een motorverzekering nodig? Ga dan voor de scherpe premie in combinatie met de uitstekende dekking en eventuele extra’s. Daarnaast kunt u op het gebied van zorg uit de voeten met een zorgverzekering en kunt u op het gebied van geld kiezen voor producten als de internet spaarrekeningen, de beleggingsproducten of aan de andere kant juist een doorlopend krediet of een hypotheek. Wat dat betreft biedt FBTO u de keuze uit een groot aantal verzekeringen en andere financiële producten.

Ook in uw vrije tijd kunt u gebruik maken van de verzekeringen van FBTO, aangezien men daar bijvoorbeeld de doorlopende en tijdelijke reisverzekering voor heeft, net als de pleziervaartuigverzekering en de caravanverzekering. Sluit verder een inboedelverzekering of een complete woonhuisdekking af en maak gebruik van de uitvaartverzekering om ook aan het einde van uw leven van een goede dekking te kunnen profiteren. Zoals u merkt kunt u bij FBTO uw gehele leven terecht voor de verschillende verzekeringen. Vergelijk de premie in ieder geval goed met die van anderen, door gebruik te maken van onze handige vergelijkingen.

Grote vrijheid

Het voordeel van FBTO is in ieder geval dat men u altijd een grote mate van vrijheid aan probeert te bieden, binnen de verschillende verzekeringen. We zien dat bijvoorbeeld terug in de mogelijkheid die u heeft om bepaalde modules aan of uit te zetten, op het moment dat u dit uitkomt. U betaalt alleen voor de dekkingen die u daadwerkelijk nodig heeft. Dit zorgt er aan de ene kant voor dat u de premie laag kunt houden, terwijl u aan de andere kant toch kunt rekenen op een goede dekking. Wat dat betreft kiest u met FBTO eigenlijk voor het beste van twee werelden.

Online regelen

Bovendien heeft u bij FBTO vanuit het verleden altijd al de mogelijkheid gehad om zoveel mogelijk online te regelen. Wat dat betreft zorgt u er bijvoorbeeld eenvoudig voor dat een dekking op tijd afloopt, of dat u aan de andere kant juist een wijziging met betrekking tot uw adres door kunt geven. U kunt een schade gewoon online claimen en als u een vraag heeft kunt u op verschillende manieren contact opnemen. Wat dat betreft is FBTO een interessante verzekeraar, die het zeker waard is om mee te nemen in de vergelijking die u bij ons op de website uit kunt voeren.