Independer

Independer is een populaire vergelijkingssite waar u verscheidene producten met elkaar kunt vergelijken. Zo kunt u onder andere de volgende zaken vergelijken via Independer: diverse verzekeringen, hypotheek, geldzaken, pensioen, energie, gezondheidszorg en een aantal overige zaken.

Over het vergelijken via Independer

Independer is een onafhankelijke vergelijkingssite die in de laatste jaren erg gegroeid is. Het bedrijf heeft een eigen vergelijkingssysteem ontwikkeld, waar vrijwel alle aanbieders in zijn getoond. De aanbieder die het beste scoort op uw invoer, staat altijd bovenaan genoteerd in het systeem. In sommige gevallen toont het bedrijf zelfs verzekeringen die zich helemaal niet hebben aangemeld bij Independer. Zij verdienen er dan niets aan, maar naar eigen zeggen wil het bedrijf altijd het scherpste aanbod aanbieden.

Independer is onderdeel van Achmea

Achmea is een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Het bedrijf heeft onder andere het Zilveren Kruis, Centraal Beheer en Interpolis onder zijn beheer. Echter is Independer vooralsnog een onafhankelijke instantie. Als u zorgverzekeringen vergelijken gaat, is het dus niet zo dat Zilveren Kruis standaard bovenaan staat. De goedkoopste optie staat namelijk altijd bovenaan. Vergelijken via Independer is daarom wel volledig onafhankelijk. De Raad van Toezicht houdt het bedrijf ook scherp in de gaten.

Welke producten kan ik vergelijken via Independer?

Er zijn ontzettend veel verzekeraars aangesloten bij de vergelijkingssite. Verzekeringen vergelijken is dan ook ontzettend eenvoudig. U kunt ontzettend gemakkelijk verzekeringen, hypotheken en andere financiële zaken vergelijken via Independer. Er worden meerdere criteria meegenomen in vergelijking waar u op kunt filteren. Zo kunt u onder andere filteren op prijs, voorwaarden en kwaliteit van een product. Ook heeft het bedrijf een klantenservice die iedere dag bereikbaar is. Zij helpen u dan ook graag met al uw vragen.

Energie vergelijken via Independer

Iedere dag zijn er weer talloze consumenten die het volgende doen: energie vergelijken via Independer. Via het handige vergelijkingssysteem kunt u eenvoudig verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken. Het is raadzaam om ieder jaar weer te kiezen voor een jaarcontract. U kunt dan ook ieder jaar weer overstappen naar een voordelige energiemaatschappij. Op jaarbasis kunt u daarmee tot wel 450 euro per jaar besparen. Profiteer ieder jaar weer van scherpe welkomstaanbiedingen én bespaar!

(Tekst gaat verder onder deze foto)

energie vergelijken via independer

Een autoverzekering vergelijken via Independer

Veel Nederlanders zijn in het bezit van een eigen auto. Het is natuurlijk ook ontzettend handig, maar het kan ook erg duur zijn. Een goede allriskverzekering is immers niet goedkoop. Daarnaast heeft u nog voldoende andere kosten aan uw auto, waaronder brandstof, wegenbelasting en onderhoud. Reden te meer om regelmatig over te stappen van autoverzekeraar. Gelukkig kunt u ook een autoverzekering vergelijken via Independer. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de prijs, maar ook naar polisvoorwaarden en recensies van anderen.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

autoverzekering vergelijken via independer

Welke andere verzekeringen kan ik vergelijken via Independer?

Naast de autoverzekering kunt u ook flink een aantal andere verzekeringen vergelijken via Independer.

Aansprakelijkheidsverzekering

Veel Nederlandse huishoudens hebben een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Vaak kost het slechts enkele tientjes per jaar en u kunt er veel profijt van hebben. U, of uw kinderen, kunnen zomaar per abuis schade maken. Dan is het wel zo fijn als u hiervoor uw aansprakelijkheidsverzekering kunt inschakelen. Alhoewel de premies en de voorwaarden van de verschillende verzekeringen nauwelijks van elkaar verschillen, biedt de vergelijkingssite daarom een overzicht van het scherpste aanbod. Dat maakt het kiezen erg eenvoudig.

Bestelautoverzekering

Als u een eigen bedrijf heeft, en u gebruikt hierbij een bestelautoverzekering, is het wel zo fijn om goed verzekerd te zijn. U vervoert immers ook allerlei producten in het busje én u wilt natuurlijk niet dat deze artikelen schade oplopen. Mocht dat toch gebeuren, is het wel zo fijn dat u aanspraak kunt maken op een verzekering. Ook het busje zelf kunt u natuurlijk verzekeren. U heeft keuze uit WA, beperkt casco en allrisk (volledig casco).

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering is ook een erg populaire verzekering in Nederland. Deze verzekering sluit u af om de spullen in uw huis mee te kunnen verzekeren. Uiteraard kunt u ook deze verzekering vergelijken via Independer. Via de website kunt u gemakkelijk gebruikmaken van de inboedelwaardemeter. Op basis daarvan weet u precies voor welk bedrag u een verzekering kunt afsluiten.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

inboedelverzekering vergelijken via independer

Overlijdensrisicoverzekering

Het is natuurlijk geen verzekering waar u graag aan denkt: de overlijdensrisicoverzekering. Wel is het belangrijk dat u deze verzekering overweegt. In sommige gevallen stelt een hypotheekverstrekker deze verzekering verplicht. Is dat ook bij u het geval? Dan kunt u deze verzekering ook vergelijken via Independer.

Opstalverzekering

Als u een huis gaat kopen, wordt de opstalverzekering vrijwel altijd verplicht door de hypotheekverstrekker. Hiermee verzekert u de herbouwwaarde van uw woning. Als gevolg van brand wordt uw huis dan opnieuw gebouwd. Uw huis wordt bovendien, indien mogelijk, op dezelfde plaats gebouwd in dezelfde grootte.

Rechtsbijstandverzekering

Ook de rechtsbijstandverzekering kunt u vergelijken via Independer. Dit is tevens een verzekering waar u natuurlijk niet graag bij stilstaat: wel is het belangrijk om dit te doen. Niet iedereen heeft een dergelijke verzekering in Nederland. Echter kan het wel erg handig zijn. Enkele voorbeelden waar in een rechtsbijstandverzekering hulp in kan bieden zijn:

  • Geschillen over werk en inkomen met uw werkgever;
  • Letsel bij een verkeersongeval;
  • Conflicten over uw woning (o.a. verhuur en verkoop);
  • Miskoop bij een malafide webshop;
  • Bemiddeling rondom de erfenis;
  • Echtscheidingen;
  • Problemen met uw kinderen op school;
  • Voertuigschade, verkeersovertredingen en andere problematiek tijdens een reis.

Ook hier zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom is het raadzaam om deze verzekering wel te overwegen. Deze verzekering is niet verplicht.

Reisverzekering

Als u op reis gaat, is het wel zo fijn om goed verzekerd te zijn. Er zijn verschillende type reisverzekeringen met verschillende dekkingen. Zo valt uw bagage vaak standaard onder de reisverzekering, maar dat geldt niet altijd voor medische kosten. Als u namelijk op wintersport gaat, is de kans groter dat u gewond raakt dan wanneer u op het strand in Portugal ligt. U kunt gemakkelijk een reisverzekering vergelijken via Independer. Hierbij heeft u keuze uit zowel kortlopende als doorlopende reisverzekeringen.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

reisverzekering vergelijken via independer

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is nóg zo’n verzekering waar u niet iedere dag aan denkt. In sommige gevallen kan het echter wel erg prettig zijn. Immers wilt u niet uw nabestaanden een hoge schuld nalaten. Een uitvaartverzekering vergelijken is om die reden dan ook raadzaam.

Zorgverzekering

Tot slot komen we aan bij de laatste verzekering: de zorgverzekering. Het is een verplichte verzekering die iedere Nederlander boven de 18, met een aantal uitzonderingen, dient af te sluiten. Er wordt onder andere gekeken naar de dekking, polisvoorwaarden, aantal gecontracteerde zorgverleners én de beoordelingen van andere klanten wordt meegenomen in de vergelijking. Daarmee is de vergelijking zo compleet mogelijk. U kunt jaarlijks uw zorgverzekering vergelijken via Independer gedurende de periode halverwege november tot en met 1 januari. Binnen dit tijdsbestek kunt u dan ook overstappen.

Welke financiële producten kan ik vergelijken via Independer?

Het zijn natuurlijk niet alleen verzekeringen die u kunt vergelijken via Independer. Er zijn ook een aantal financiële zaken die u kunt vergelijken. Als u bijvoorbeeld geld wilt lenen, is het natuurlijk wel zo fijn om te weten waar u dit het voordeligste kan lenen. Ook de voorwaarden zijn natuurlijk erg belangrijk.

Hypotheek vergelijken via Independer

Een hypotheek online afsluiten gebeurt steeds vaker. Het wordt steeds gemakkelijker en laagdrempeliger en u kunt bovendien ontzettend veel geld besparen. Als u een hypotheek gaat vergelijken via Independer, heeft u keuze uit ruim 60 verschillende hypotheken. Daarmee kunt u uw hypotheek dan ook gemakkelijk online afsluiten.

Leningen

Heeft u op korte termijn wat geld nodig? En heeft u geen vrienden of familie, waarbij u terechtkunt? Dan kunt u leningen vergelijken via Independer. Ook hier werkt de vergelijking volledig onafhankelijk: op basis van een laag rentepercentage kunt u gemakkelijk en snel geld lenen onder goede voorwaarden. Betaal alles wel keurig op tijd terug, om renteverhogingen te voorkomen!

(Tekst gaat verder onder deze foto)

geld lenen

Spaarrente vergelijken via Independer

Helaas is de spaarrente bij de verschillende banken tegenwoordig ontzettend laag geworden. Historisch laag zelfs! Het is de ECB (Europese Centrale Bank) die de hoogte van de rente vaststelt. Als u toch nog een beetje wilt sparen, is het daarom raadzaam om de verschillende banken met elkaar te vergelijken. Gelukkig kunt u deze ook vergelijken via Independer.

Hoe verdient Independer geld?

Independer heeft een goed verdienmodel ontwikkeld. Voor iedere vergelijking krijgt het bedrijf een kleine vergoeding. Dat geldt voor alle verschillende contracten: direct opzegbaar, jaarcontracten of contracten met een langere periode. Zolang een consument klant blijft bij bedrijf X, krijgt Independer daar een kleine commissie voor. Echter is het natuurlijk raadzaam om ieder jaar weer te blijven overstappen. Het voordeel daarvan is, is dat u ook ieder jaar weer kunt profiteren van welkomstacties en –kortingen. Daarom kunt u via Vergelijk.com gemakkelijk en snel diverse producten vergelijken. Via onze website is dat ook volledig kosteloos! Tevens werken wij ook onafhankelijk.

Hulp nodig met vergelijken?

Wilt u graag vergelijken via Vergelijk.com, maar heeft u toch nog enige hulp nodig bij uw keuze? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. Uiteraard helpen we u graag met al uw vragen. Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur kunt u een passende reactie van ons verwachten.