Inshared

Inshared is een jonge verzekeraar, die een aantal jaren geleden besloot het op een heel vernieuwende manier aan te willen pakken. De verzekeraar kwam tot het inzicht dat het mogelijk is de premie te verlagen door de dekking te versoberen, maar dat het veel interessanter is om het aantal claims omlaag te brengen. Op het moment dat consumenten minder schade claimen blijft er geld over, waardoor de premie omlaag kan of het mogelijk is om de klanten geld terug te geven dat ze eerder hebben betaald.

Diverse verzekeringen afsluiten

U heeft bij Inshared de mogelijkheid om een aantal verschillende verzekeringen af te sluiten. U kunt dat gewoon online doen, waardoor u dit bovendien maar een paar minuten van uw tijd hoeft te kosten en u direct kunt zien waar u aan toe bent. Het voordeel van dergelijke verzekeringen is dat u een laag bedrag per maand aan premie betaalt en u er aan de andere kant zeker van bent dat de dekking goed in elkaar zit. Kies er bijvoorbeeld voor een autoverzekering, een woonverzekering of wellicht een brommerverzekering met een aantal uitstekende voordelen en voorwaarden.

Volledig mobiele verzekeraar

Inshared is bovendien een van de verzekeraars die het eerst aan de slag is gegaan met de mobiele website. Dat betekent dat u de mogelijkheid heeft op uw mobiele telefoon of tablet de dekking te bekijken of een premie te berekenen, maar u kunt aan de andere kant ook direct een verzekering afsluiten. Bij Inshared had men wat dat betreft al heel snel door dat de mobiele telefoon een groot fenomeen zou worden, vooral in combinatie met het internet. U heeft het gemak om op ieder moment en op iedere locatie naar uw verzekering te kijken, bijvoorbeeld nadat u bij ons een vergelijking heeft uitgevoerd.

Kosten en opbrengsten delen

Het concept van Inshared zit eigenlijk op een heel eenvoudige manier in elkaar. Bij een verzekering deelt u standaard de kosten waar sommige mensen mee te maken krijgen, door als collectief premie te betalen. Inshared is echter van mening dat het goed is om het aantal mensen dat met kosten te maken krijgt zo klein mogelijk te houden. Door elkaar te helpen en voorzichtig om te gaan met bijvoorbeeld de auto, is het mogelijk om de kosten te drukken. Blijft er aan het eind van het jaar geld over? Dan verdeelt Inshared die opbrengsten weer netjes over de verschillende klanten.

Onderdeel van Achmea

Inshared maakt aan de andere kant onderdeel uit van Achmea, waardoor men er wel degelijk kan profiteren van een schat aan ervaring. Wat dat betreft kiest u er voor een combinatie van twee heel interessante factoren. De verzekeringen zitten er qua dekking op een uitstekende manier in elkaar, terwijl u er aan de andere kant op kunt rekenen dat men op een verfrissende en moderne manier kijkt naar de diverse verzekeringen. Profiteer zelf van het voordeel door Inshared in ieder geval mee te nemen in de volgende vergelijking en te bekijken wat dit u op kan leveren.