Kruidvat

Het Kruidvat kennen we natuurlijk vooral vanuit de winkelstraat, waar we er geregeld even binnenlopen om wat handige producten aan te schaffen. De winkel zelf biedt in principe geen verzekeringen aan, maar men maakt daarvoor gebruik van een samenwerking met een grote verzekeraar. Dat betekent dat u kunt rekenen op een uitstekende dekking, terwijl u aan de andere kant een scherpe premie betaalt. Wat dat betreft is het heel verstandig om het Kruidvat in ieder geval mee te nemen in een vergelijking die u bij ons maakt.

Het voordeel van het Kruidvat is namelijk dat men er daar standaard in slaagt om een uitstekende kwaliteit aan te bieden, terwijl de prijs aan de andere kant heel laag ligt. We kennen dit onder andere vanuit de winkel, aangezien u daar de bekende A-merken kunt kopen, tegen een prijs die vaak een stuk lager ligt dan wat u gewend bent. Ook kunt u er gebruik maken van aanbiedingen die een stuk scherper zijn dan bij veel andere winkels. Op het gebied van verzekeringen en andere financiële producten doet het Kruidvat precies hetzelfde, waardoor het de moeite waard is hier eens goed naar te kijken.

Kruidvat verzekeringen

De Kruidvat verzekeringen hebben betrekking op een aantal verschillende zaken, waardoor u de risico’s op een uitstekende manier af kunt dekken. Maak bijvoorbeeld gebruik van een autoverzekering of een reisverzekering, waarmee u ervoor zorgt dat u onderweg in ieder geval zo min mogelijk risico zal lopen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een inboedel- of woonhuisverzekering, zodat u ook thuis kunt rekenen op een uitstekende dekking. Loop de verschillende verzekeringen van het Kruidvat na en kijk goed naar de voorwaarden en premies, om hier wellicht een verzekering af te sluiten die goed bij u past.

Leningen en sparen

Naast de verzekeringen biedt het Kruidvat tegenwoordig ook een aantal andere financiële producten aan, die u er op een degelijke manier af kunt nemen. Wilt u bijvoorbeeld geld sparen? Maak dan gebruik van een spaarrekening met een interessante rente, of zet het geld vast op een deposito waar u een nog hogere rente op krijgt. Aan de andere kant kunt u geld lenen door een doorlopend krediet af te sluiten, waarmee u altijd wat meer geld achter de hand heeft. Uiteraard kunt u ook een persoonlijke lening afsluiten bij het Kruidvat, bijvoorbeeld op het moment dat u een nieuwe auto of keuken aan wenst te schaffen.

Innovatie

Kruidvat is altijd op zoek naar innovatie en maakt daarom bijvoorbeeld gebruik van mogelijkheden om mobiel naar de verzekeringen te kijken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om online een declaratie in te voeren, of een wijziging door te geven. Dit gaat altijd zo gemakkelijk mogelijk, waardoor het past bij de manier waarop u in de winkels van het Kruidvat de kans heeft om producten aan te schaffen waar u naar op zoek bent. Het Kruidvat is van zichzelf niet direct een verzekeraar, maar het is wel verstandig om dit mee te nemen in uw vergelijking of eens naar het aanbod te kijken.