Monuta

Monuta is een uitvaartverzekeraar, maar daarnaast ook een partij die veel meer dan dat wenst te doen. Men weet als geen ander welke emoties er komen kijken bij een uitvaart en probeert er dan ook graag voor te zorgen dat ook u hier op een goede manier mee om kunt gaan. De verzekeraar zorgt ervoor dat u steun kunt vinden wanneer u dat nodig heeft, of dat u dit aan de andere kant juist aan kunt bieden. U kunt direct uw uitvaart regelen bij Monuta, maar aan de andere kant ook eerst gewoon eens wat ideeën opdoen.

Uitvaart regelen

Wilt u direct uw uitvaart regelen? Dan is het een goed idee om Monuta mee te nemen in de vergelijking die u bij ons op de website kunt maken. U zorgt er op die manier voor dat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Vergelijk de premie tussen de verschillende verzekeraars, maar houd er rekening mee dat Monuta veel meer te bieden heeft dan alleen de uitkering op het moment dat u komt te overlijden. Het is desalniettemin van belang dat u een goed gevoel krijgt bij de uitvaartverzekeraar van uw keuze, dus kijk goed naar Monuta.

Op zoek naar steun

Monuta is daarnaast een partij die zich sterk maakt voor de steun die u hard kunt gebruiken, op het moment dat een van uw dierbaren is komen te overlijden. Maak gebruik van de online en mobiele mogelijkheden, of ga op zoek naar iemand die graag met u wil komen praten. Monuta wil veel meer zijn dan alleen de verzekeraar en zorgt er bijvoorbeeld graag voor dat er een community voor u beschikbaar is. Wat dat betreft kunt u als klant van Monuta rekenen op een uitgebreide zorg, ook wanneer er een dierbare is komen te overlijden.

Steun aanbieden

Wilt u aan de andere kant juist anderen steun bieden, bijvoorbeeld omdat u weet hoe het voelt om iemand te verliezen en u anderen graag wilt helpen bij het verwerken van dit verlies? Via Monuta heeft u de mogelijkheid om uw steun aan te bieden tijdens het condoleren, of door gewoon eens met iemand om tafel te gaan zitten. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar, waarmee Monuta opnieuw laat zien dat het verder wenst te gaan dan alleen het aanbieden van de verzekering. Bovendien kunt u zelf een rouwadvertentie maken, of kunt u bijvoorbeeld meer lezen over de etiquette tijdens een uitvaart.

Ideeën op doen

Tenslotte kunt u de diensten van Monuta gebruiken om ideeën op te doen met betrekking tot uw uitvaart. Dat voelt wellicht nog een beetje vreemd, maar houd er rekening mee dat u hier maar beter zo vroeg mogelijk mee kunt beginnen. U voorkomt op die manier dat u uw dierbaren voor het blok zet, op het moment dat u komt te overlijden en zij uw wensen eigenlijk helemaal nog niet kennen. Het is nooit te vroeg om na te denken over uw uitvaart en Monuta helpt u aan de hand van de online ideeën graag een eindje op weg.