Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is de grote verzekeraar achter ING, die de belangen van miljoenen Nederlanders behandelt. Het is een grote verzekeraar in Nederland, die er met slimme producten voor zorgt dat u op een uitstekende dekking kunt rekenen. U kunt er een verzekering afsluiten, maar u heeft daarnaast ook de keuze uit producten op het gebied van sparen en beleggen, net als hypotheken, pensioen en andere inkomensvoorzieningen. Houd er rekening mee dat Nationale Nederlanden u als grote verzekeraar over het algemeen niet de meest scherpe premie in rekening zal brengen. Aan de andere kant kunt u wel rekenen op een goede service.

Particulier en zakelijk

Nationale Nederlanden staat bij het grote publiek vooral bekend als de verzekeraar voor consumenten, maar ook op de zakelijke markt heeft men een uitstekende naam. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat men zowel ZZP’ers, MKB’ers als de grotere bedrijven van dienst kan zijn. Nationale Nederlanden werkt op een zo Nederlands mogelijke manier, maar kan aan de andere kant natuurlijk ook gebruik maken van de wereldwijde ervaring die ING heeft. Met name de grote bedrijven hebben hier veel voordeel bij, waardoor Nationale Nederlanden een grote groep klanten aan weet te spreken.

Sparen en beleggen

Nationale Nederlanden is niet alleen een verzekeraar, u heeft er dankzij de samenwerking met de ING Bank ook de mogelijkheid om een product op het gebied van sparen of beleggen af te sluiten. Wat dat betreft is NN een organisatie die u van dienst kan zijn met een groot aantal financiële producten. De adviseurs van de verzekeraar kunnen u hier meer over vertellen, bijvoorbeeld wanneer u verschillende producten af wilt sluiten of u deze graag wilt koppelen. Wat dat betreft is Nationale Nederlanden een interessante partij om altijd mee te nemen in uw vergelijking, al was het maar om de dekking te vergelijking met die van de prijsvechters.

Verzekeren

Op het gebied van verzekeren kunt u bij Nationale Nederlanden kiezen uit een groot aantal verschillende producten. U heeft er de mogelijkheid om een reisverzekering af te sluiten, maar u kunt aan de andere kant ook kiezen voor een autoverzekering of een woonverzekering. U heeft de mogelijkheid om zelf de premies te berekenen of een schade te claimen, terwijl men u aan de andere kant natuurlijk graag van dienst is met het afsluiten van bijvoorbeeld een opstalverzekering, een doorlopend annuleringsverzekering of een rechtsbijstandsverzekering.

Hypotheken, pensioen en inkomen

Verder kan Nationale Nederlanden u van dienst zijn op het gebied van uw inkomen en kapitaal voor later. Wilt u een hypotheek afsluiten bij de ING Bank, gebruik maken van een product om voor uw pensioen te sparen, of op een andere manier voor voldoende inkomen zorgen? Er zijn zowel verzekeringen als andere financiële producten beschikbaar, waardoor NN u altijd op een heel degelijke manier van dienst kan zijn. U betaalt er niet direct de meest scherpe prijs, maar u kunt er bij Nationale Nederlanden aan de andere kant wel zeker van zijn dat ze uw belangen op een goede manier zullen behartigen.