Ohra

Ohra is een van de grote verzekeraars in Nederland, die we allemaal wel kennen van de reclames die ze uitzenden. U kunt er kiezen voor een aantal verschillende producten en diensten. Het gaat hierbij om verzekeringen die u op reis kunt gebruiken, maar ook om een zorgverzekering of een reisverzekering. Verder kunt u er een overlijdensrisicoverzekering afsluiten en gebruik maken van de mogelijkheid tot lenen of sparen. Ohra is een typisch voorbeeld van een brede verzekeraar, die zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt richt.

Auto- en reisverzekering

U heeft bij Ohra allereerst de mogelijkheid om een auto- of reisverzekering af te sluiten, twee producten waarmee de verzekeraar bekend is geworden bij het grote publiek. De beide verzekeringen zorgen ervoor dat u er onderweg in ieder geval niet alleen voor komt te staan, op het moment dat er een keer wat aan de hand is. In plaats daarvan kunt u rekenen op een goede service en ondersteuning, zodat u snel weer verder kunt met uw reis. Kijk goed naar de dekking van de Ohra verzekeringen en zorg er op die manier voor dat u wellicht een overstap kunt maken vanaf uw huidige verzekeraar.

Huisdieren- en zorgverzekering

Wilt u ervoor zorgen dat u gebruik kunt maken van de medische mogelijkheden, zodra u ziek bent of u wellicht te maken krijgt met een ongeval? De Ohra zorgverzekering zit al jaren op een uitstekende manier in elkaar. U kunt gebruik maken van een aantal online diensten, maar houdt er wel rekening mee dat de premie er over het algemeen iets hoger ligt dan bij sommige van de pure online aanbieders. Aan de andere kant is de service uitstekend, ook op het moment dat u besluit bij Ohra een huisdierenverzekering af te sluiten.

Woonverzekering en lijfrente

Verder staat Ohra bekend om de voordelige woonverzekeringen die u er af kunt sluiten (inboedelverzekering en opstalverzekering). U betaalt er een relatief laag bedrag per maand, voor een verzekering die u aan de andere kant een goede dekking te bieden heeft. Met betrekking tot uw huis en de toekomst is het bovendien verstandig om voldoende kapitaal op te bouwen, iets dat u kunt doen door bij Ohra een lijfrente aan te kopen. Heeft u bijvoorbeeld een levensverzekering waarmee u kapitaal heeft opgebouwd? Dan zorgt u er hiermee voor dat u het gespaarde bedrag uit kunt laten keren, bijvoorbeeld in de komende 20 jaar die voor u liggen.

Sparen en lenen

Ohra heeft zich sinds enkele jaren ook toegelegd op het lenen en sparen voor consumenten, waarmee de verzekeraar meer taken van de bank over heeft genomen. Dit maakt het voor u mogelijk om een groot aantal financiële zaken te regelen, zodat u daarvoor altijd maar 1 contactpersoon heeft. Men is er bij Ohra sterk in om het u zo duidelijk mogelijk te maken waar u bepaalde diensten kunt afnemen of vragen kunt stellen. Het is wat dat betreft een goed idee om een vergelijking uit te voeren en na te gaan of het in uw geval interessant is om meerdere diensten onder te brengen bij Ohra.