Petplan

Petplan is een van de aanbieders van zorgverzekeringen voor uw huisdier. U zorgt er op die manier voor dat uw hond of kat de best mogelijke zorg kan ontvangen, op het moment dat er wat aan de hand is. Is uw kat ziek geworden, of is uw hond betrokken geraakt bij een ongeval? Dan is het van belang om zo snel mogelijk te handelen en is het natuurlijk wel zo prettig wanneer u niet na hoeft te denken over de kosten. Een bezoek aan de dierenarts kan aardig in de papieren lopen, terwijl een verzekering bij Petplan aan de andere kant helemaal niet duur hoeft te zijn.

Uitgebreide dekking

Ondanks de lage premie die u per maand betaalt bij een verzekeraar als Petplan, kunt u aan de andere kant wel rekenen op een heel degelijke dekking. Over het algemeen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een dekking tegen medische kosten, maar ook een dekking voor kosten van medicijnen of bijvoorbeeld de opsporing van uw huisdier. Kijk goed naar de uitgebreide dekking die Petplan te bieden heeft en weeg dit af tegen de scherpe premie die u er betaalt.

Niets voorschieten

Petplan is een van de grootste verzekeraars op het gebied van huisdieren. Het voordeel hiervan is dat men zowel een uitgebreide ervaring als een ruim netwerk heeft. Dat betekent dat de verzekeraar goed in kan schatten wat de verschillende behandelingen kosten en waar u daarvoor het best terecht kunt. Men heeft afspraken weten te maken met een groot aantal dierenartsen en andere behandelaars, waardoor u de rekeningen daar niet eens meer zelf hoeft te betalen. Zodra uw hond of kat geholpen is gaat de rekening direct naar Petplan. Zij zorgen voor de betaling hiervan, zonder dat u de rekening zelf ook maar heeft hoeven zien.

Preventieve zorg

Daarnaast heeft u bij Petplan de mogelijkheid om gebruik te maken van preventieve zorg. Dit is behoorlijk uniek, aangezien het ervoor zorgt dat u gebruik kunt maken van de dierenarts, zelfs zonder dat er op dat moment wat aan de hand is. Dit betekent dat u de kosten van uw verzekering er eenvoudig uit kunt halen en u ervoor kunt zorgen dat uw hond of kat in een optimale conditie verkeerd. Benieuwd naar de voordelen van de huisdierenverzekering van Petplan? Maak gebruik van onze vergelijking om de kosten te berekenen en lees vervolgens meer over de dekking waar u op kunt rekenen.

Vrije keuze

Tenslotte heeft u bij Petplan een vrije keuze uit de behandelende dierenarts waar u gebruik van wenst te maken. Dat betekent dat het uitstekend mogelijk is om gebruik te maken van de dierenarts waar u al een keer eerder bent geweest, of waar anderen in uw omgeving goede ervaringen mee hebben. Houd er uiteraard rekening mee dat u in bepaalde gevallen zelf een rekening voor dient te schieten. Uiteraard zorgt Petplan er dan voor dat de rekening zo snel mogelijk voldaan wordt, waardoor u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft en u het geld nooit lang hoeft te missen.