PNO ziektekosten

Kent u PNO ziektekosten? Het is een zorgverzekeraar die jaar in jaar uit hoge ogen gooit, wanneer het aankomt op de beoordeling door haar klanten. Dit lijkt vooral te maken te hebben met het feit dat men er net een stapje extra doet, om het u als klant zo goed mogelijk naar uw zin te maken. PNO ziektekosten keert de kosten niet alleen uit wanneer u daarmee te maken krijgt, u kunt daarnaast gebruik maken van een aantal aanvullende diensten en rekenen op een goede klantenservice als u zelf ergens niet helemaal uit komt.

Media en creatieve sector

PNO ziektekosten is er voor een ieder die werkzaam is binnen de media of de creatieve sector. Het is wat dat betreft een zorgverzekeraar die niet zomaar de grootste wil zijn, maar die zich aan de andere kant toe wenst te leggen op zorg voor een specifieke groep mensen. Het voordeel van deze specifieke groep is dat PNO ziektekosten de mogelijkheid heeft om de risico’s op een heel nauwkeurige manier in te schatten. U betaalt hierdoor alleen de premie voor zaken die u echt nodig heeft, zonder dat u hoeft te betalen voor zorg die alleen anderen zullen gebruiken.

Uitgebreide ervaring

Verder heeft PNO ziektekosten al tientallen jaren ervaring met het aanbieden van een zorgverzekering, sinds halverwege de vorige eeuw. Dit betekent dat men in al die jaren een groot aantal veranderingen voorbij heeft zien komen en het niet opkijkt van een paar kleine aanpassingen op dit moment. Ook heeft PNO ziektekosten al die jaren een scherpe premie aan weten te bieden en heeft het op die manier klanten aan zich weten te binden. Deze verschillende factoren geven op een heel mooie manier aan dat u er verstandig aan doet om PNO ziektekosten in ieder geval mee te nemen in de vergelijking op onze website.

Online declareren

Uiteraard heeft u bij PNO ziektekosten de mogelijkheid om uw zorgkosten online te declareren, waardoor het niet langer nodig is daar een brief voor te sturen. Dit zorgt ervoor dat PNO ziektekosten de mogelijkheid heeft om de gemaakte kosten sneller uit te betalen, maar het zorgt er daarnaast voor dat de verzekeraar minder kosten hoeft te maken. U neemt een deel van het werk uit handen , waardoor de premie omlaag kan en u hier uiteindelijk ook zelf wat aan heeft. Wat dat betreft zorgt PNO ziektekosten er graag voor dat de verschillende partijen stuk voor stuk profiteren.

Collectieve korting

Daarnaast kunt u bij PNO ziektekosten rekenen op een collectieve korting, bijvoorbeeld wanneer u actief bent bij een grote onderneming binnen de media of op het creatieve vlak. U zorgt er dan met een grote groep voor dat u sterker staat in de onderhandelingen met de zorgverzekeraar. In ruil voor deze sterkere positie krijgt u een aantrekkelijke korting op de premie, terwijl de dekking uitstekend is. Wat dat betreft is PNO ziektekosten een heel interessante partij, waar u weinig betaalt voor een dekking waar u aan de andere kant echt wat aan heeft.