Reaal

Reaal is een van de grote financiële instellingen van Nederland, dat onderdeel uitmaakt van de SNS Bank. Reaal is vervolgens weer de partij achter bijvoorbeeld een online verzekeraar als Zelf.nl, waardoor men er een uitgebreide ervaring heeft met de verschillende producten. Het grote voordeel hiervan is dat u kunt rekenen op een uitstekende dekking, terwijl u aan de andere kant een eerlijke premie betaalt. Houd er rekening mee dat Reaal over het algemeen niet als meest voordelige uit onze vergelijking naar voren zal komen. Dat betekent echter niet dat u er niet verstandig aan doet om hier financiële producten af te nemen, aangezien u kunt rekenen op een degelijk advies.

Het advies van Reaal geldt voor zowel de verzekeringen, de hypotheken als het sparen en beleggen. Met behulp van het advies zorgt Reaal ervoor dat u kunt rekenen op een zekere toekomst, waarin u voldoende financiële middelen tot uw beschikking heeft. Daarnaast kan men u aangeven welke verzekeringen er van belang zijn, of welke u beter links kunt laten liggen. Dit advies is daarmee van grote waarde, waardoor veel klanten het niet erg vinden om bij Reaal net een paar euro meer te betalen dan bij de online verzekeraars.

Verzekeringen

Reaal is onder andere groot op het gebied van verzekeringen. U heeft er de mogelijkheid om een autoverzekering, een inboedelverzekering of bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Daarnaast zijn er aansprakelijkheidsdekkingen, maar ook reisverzekeringen en rechtsbijstandsverzekeringen beschikbaar. U heeft als particulier de keuze uit een aantal verschillende verzekeringen, maar ook als zakelijke klant doet u er verstandig aan om in ieder geval eens goed te kijken naar de dekkingen van Reaal. De kans is groot dat de voorwaarden u aan weten te spreken, waardoor het de moeite waard is om ook de premie uit een vergelijking naar voren te laten komen.

Hypotheken

Aangezien Reaal onderdeel uitmaakt van de SNS Bank, heeft men daarnaast de mogelijkheid om hypotheken aan te bieden. Deze vormen over het algemeen een goede combinatie met de verschillende verzekeringen, aangezien u er hiermee voor kunt zorgen dat men een beter beeld krijgt van uw financiële situatie. U kunt de hypotheek afsluiten in combinatie met een opstalverzekering van Reaal, of bijvoorbeeld gebruik maken van de overlijdingsrisicoverzekering die er beschikbaar is. Wat dat betreft is het niet vreemd dat de beide bedrijven op een aantal vlakken samenwerken en er daarmee voor zorgen dat ze u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Sparen en beleggen

Tenslotte kunt u bij Reaal ook terecht voor een aantal producten op het gebied van sparen en beleggen. Ook dit heeft te maken met het feit dat de samenwerking met de bank groot is. In principe kunt u al uw financiële vragen stellen bij Reaal en zal men u vanzelf doorverwijzen naar de verschillende producten die er beschikbaar zijn. Ook met betrekking tot uw pensioen of een lijfrente bent u hier aan het goede adres, waardoor u er wat dat betreft op kunt rekenen dat u geen financiële zorgen meer hoeft te hebben.