Route Mobiel

Route Mobiel kende een redelijk agressieve introductie in ons land, om vervolgens op een meer stille manier hard te werken aan de service en uit te groeien tot een bedrijf waar u een auto- of reisverzekering af kunt sluiten, maar waar u vooral goed terecht kunt om gebruik te maken van pechhulp in Nederland en/of Europa. Het is wat dat betreft een redelijk jonge onderneming die zich heel duidelijk toelegt op een paar diensten waar het goed in is, waardoor u kunt rekenen op een zeer goede service.

Pechhulp van Route Mobiel

Route Mobiel is geïntroduceerd als een aanbieder van pechhulp, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Tot op het moment dat Route Mobiel op het toneel verscheen was de ANWB eigenlijk de enige partij die dit aanbood. Wat dat betreft heeft het bedrijf voor meer concurrentie weten te zorgen en heeft u nu de mogelijkheid de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Kijk bijvoorbeeld goed naar de gemiddelde aanrijdtijd en de eenvoud waarmee u gebruik kunt maken van de dienstverlening. U komt er op die manier waarschijnlijk achter dat de dienstverlening van de ANWB op een heel goede manier in elkaar zit.

Zeer goede service

Bovendien kunt u bij Route Mobiel rekenen op een zeer goede service, zowel met betrekking tot de dienstverlening op het gebied van pechhulp als de verzekeringen die u er af kunt sluiten. In de beide gevallen kunt u rekenen op een goede begeleiding vanuit de dienstverlener, waardoor u er nooit alleen voor komt te staan. In plaats daarvan kan men u meer vertellen over de verschillende diensten en kunt u bij vragen altijd gemakkelijk contact opnemen. Met name de pechhulp is werkelijk altijd bereikbaar, waardoor het niet uitmaakt op welke locatie of welk tijdstip u Route Mobiel nodig heeft.

Autoverzekering en reisverzekering

Daarnaast heeft u bij Route Mobiel de mogelijkheid om ook direct een autoverzekering en/of reisverzekering af te sluiten. U zorgt er op die manier voor dat u zich onderweg totaal geen zorgen hoeft te maken. Op het moment dat u met pech langs de weg komt te staan kan Route Mobiel u helpen en ook wanneer er daadwerkelijk iets aan de hand is met uw auto kunt u rekenen op een goede dekking. Verder kunt u er ook een reisverzekering afsluiten, waardoor u onderweg niets kan gebeuren en u gebruik kunt maken van de diensten van Route Mobiel.

Concurrent van de ANWB

Route Mobiel werd geïntroduceerd als een grote concurrent van de ANWB, door onder andere aan te geven op welke punten het bedrijf een betere dienstverlening te bieden heeft. Dit veroorzaakte in het begin aardig wat ophef, maar heeft er aan de andere kant wel voor gezorgd dat het bedrijf direct op de kaart stond. Vervolgens heeft men zich op een meer rustige manier uit weten te bouwen tot wat het nu is. Wat dat betreft is Route Mobiel nu een stabiele factor, die er naast de ANWB voor zorgt dat u gebruik kunt maken van pechhulp en een goede verzekering.