Univé

Univé is een goed voorbeeld van een verzekeraar die er echt voor ú is, iets dat ze in de verschillende spotjes ook op een uitstekende manier duidelijk maken. De verzekeraar doet er alles aan om u te voorzien van een goede dekking, tegen een scherpe premie. De premie is niet altijd zo scherp als bij de verschillende online aanbieders, maar dat neemt niet weg dat de prijs-/kwaliteitverhouding er uitstekend is. Op het moment dat u er iets meer premie betaalt is de kans bijvoorbeeld groot dat daar ook een uitstekende service tegenover zal staan.

Onderdeel van VGZ

Univé is op zich al een grote verzekeraar die in Nederland een groot aantal klanten heeft. Dat neemt aan de andere kant echter niet weg dat men onderdeel uit maakt van de VGZ Coöperatie. Het voordeel hiervan is dat Univé aan de ene kant kan werken op de manier die het zelf prettig vindt en die de klanten waarderen, terwijl het aan de andere kant gebruik kan maken van de uitgebreide kennis en ervaring van het samenwerkingsverband. Men voert verschillende merken en zorgt er op die manier voor dat u als klant gebruik kunt maken van een verzekeraar die bij u past.

Zonder winstoogmerk

Univé staat natuurlijk vooral bekend als de verzekeraar zonder winstoogmerk. Wat betekent dit precies en heeft u daar daadwerkelijk wat aan op het moment dat u een verzekering zoekt? Het betekent in principe dat men niet het doel heeft om zoveel mogelijk winst te maken, zoals dat bij andere commerciële bedrijven vaak wel het geval is. In plaats daarvan wil men goede verzekeringen aanbieden, aan een zo groot mogelijk aantal mensen. Dat betekent dat Univé de premie die het int gebruikt om de diensten te verbeteren, de premie te verlagen of de voorwaarden te optimaliseren.

Diverse verzekeringen

U heeft bij Univé de mogelijkheid om een aantal verschillende verzekeringen af te sluiten. Maak gebruik van de reisverzekering, of kies aan de andere kant voor een kortlopende reisverzekering of een autoverzekering. De dekking zit altijd goed in elkaar, terwijl u daar aan de andere kant toch een heel scherpe premie voor betaalt. Wilt u bijvoorbeeld een bromfietsverzekering of een rechtsbijstandsverzekering afsluiten bij Univé? Dan heeft u bovendien de keuze uit een aantal aanvullende modules en kunt u er daarnaast voor kiezen om zoveel mogelijk online te regelen, waardoor u zelf de touwtjes in handen heeft.

Hypotheek en financiën

U kunt bij Univé terecht voor de verschillende verzekeringen, maar u heeft er daarnaast de keuze uit een aantal andere producten op het financiële vlak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hypotheek, of andere vormen van financiën. Zorg ervoor dat u voldoende kapitaal tot uw beschikking heeft wanneer u klaar bent met werken, of maak het aan de andere kant mogelijk om een eigen woning aan te schaffen en daar met veel plezier in te gaan wonen. U heeft bij Univé een groot aantal verschillende mogelijkheden, dus neem deze verzekeraar zeker in uw vergelijking mee op het moment dat u op zoek bent naar een nieuwe verzekering.