Yarden

Yarden is een van de grote uitvaartverzekeraars in Nederland. U kunt er kiezen voor een goede dekking, waarmee u nauwelijks omkijken hoeft te hebben naar uw eigen uitvaart. U hoeft hier zelf niet voor te sparen en u voorkomt bovendien dat uw nabestaanden naast een emotionele ook een financiële klap dienen te verwerken op het moment dat u komt te overlijden. Wist u dat een uitvaart gemiddeld al meer dan €7.000 kost en dat dit bedrag als het gevolg van de inflatie de komende jaren alleen maar verder op zal lopen?

Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering van Yarden kan in principe twee verschillende vormen aannemen. U kunt kiezen voor een naturapolis, waarmee u ervoor zorgt dat Yarden de volledige uitvaart zal organiseren. U betaalt maandelijks en bepaald bedrag aan premie en de verzekeraar zorgt er na overlijden vervolgens voor dat de uitvaart volledig naar wens op poten wordt gezet. Aan de andere kant kunt u ook kiezen voor een kapitaalverzekering. In dat geval betaalt u ook maandelijks premie, maar zal Yarden na overlijden alleen een bedrag uitkeren. De nabestaanden kunnen dit bedrag gebruiken om de uitvaart te betalen en deze (eventueel samen met een uitvaartondernemer) te organiseren.

Speciale events

Yarden staat verder bekend om de verschillende events die het organiseert, om u als klant of toekomstig klant te betrekken bij de dingen die ze doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om er inspiratie op te doen voor de vormgeving van uw eigen uitvaart, maar u kunt er daarnaast ook praten met anderen die onlangs een dierbare verloren zijn. Wat dat betreft doet Yarden meer dan alleen het innen van de premie en het uitbetalen of organiseren op het moment dat u daadwerkelijk bent komen te overlijden.

Ideeën voor uw uitvaart

Verder kunt u de website van Yarden gebruiken om ideeën op te doen met betrekking tot uw uitvaart. Het voelt op dit moment wellicht nog een beetje vreemd om daar al mee aan de slag te gaan, maar houd er rekening mee dat niemand kan voorspellen wanneer hij of zij zal overlijden. Het is wat dat betreft beter om er te vroeg over na te denken, dan er aan de andere kant voor te zorgen dat uw nabestaanden niet weten hoe ze afscheid van u dienen te nemen. Geef uw eigen wensen aan en laat u daarbij helpen door de ideeën op de website van een uitvaartverzekeraar als Yarden.

Vereniging met leden

Het mooie van Yarden is bovendien dat u er niet zomaar een klant zal worden, maar dat men u zal verwelkomen als een lid van de vereniging. Dit zorgt er onder andere voor dat Yarden niet zomaar grote winsten probeert te maken, maar dat het prijsafspraken maakt met diverse uitvaartondernemers en andere leveranciers om uw uitvaart zo voordelig mogelijk aan te kunnen bieden. Dit maakt het vervolgens mogelijk om de premie zo scherp mogelijk in te zetten en er daarmee voor te zorgen dat u zich op een voordelige manier kunt verzekeren voor uw uitvaart.