Zekur

Zekur is een online verzekeraar, waar u op een heel eenvoudige manier een dekking af kunt sluiten. Men werkt er online om de kosten te kunnen drukken, maar ook om de doelgroep op een zo effectief mogelijke wijze aan te kunnen spreken. Zekur maakt onderdeel uit van Univé, iets dat u kunt zien aan de bekende ‘u’ van Univé die in de naam verwerkt is. Wat dat betreft is Zekur een verzekeraar die u, naar eigen zeggen, veel verzekering voor weinig geeft. U betaalt een scherpe premie, maar u kunt rekenen op de kennis en ervaring van een grotere verzekeraar.

Jongerenmerk Univé

Zekur is eigenlijk het jongerenmerk van Univé, waarmee men probeert een heel andere doelgroep aan te spreken. Zekur biedt de verschillende verzekeringen online aan en zorgt ervoor dat de dekking goed past bij de elementen waar u naar op zoek bent zolang u nog jong bent. Kijk goed naar de dekking van de zorg-, woon- en autoverzekering, om er achter te komen of het een verzekeraar is die u aan weet te spreken. Uiteraard kunt u er bij Zekur op rekenen dat de dekking op een uitstekende manier in elkaar zit, aangezien men onderdeel uitmaakt van het grotere Univé.

Zorgverzekering

De zorgverzekering van Zekur is tegen een lage maandelijkse premie beschikbaar, vooral wanneer u besluit om het eigen risico maximaal op te hogen. Dit is iets dat vooral veel jongeren aan weet te spreken, aangezien zij over het algemeen nog maar weinig gebruik maken van de zorg. Het is wat dat betreft dan ook niet onverstandig om op die manier een paar honderd euro per jaar op de premie te besparen. Bovendien is het bij Zekur natuurlijk mogelijk om de dekking online af te sluiten en vervolgens gebruik te maken van de scherpe afspraken met de verschillende zorgverleners.

Woonverzekering

Zekur heeft tegenwoordig echter meer te bieden dan alleen een zorgverzekering. U kunt er daarnaast bijvoorbeeld ook voor kiezen om een woonverzekering af te sluiten. Dit kan al vanaf een paar euro per maand en u zorgt er bovendien eenvoudig voor dat u nooit dubbel verzekerd bent. Zekur maakt het u graag zo gemakkelijk mogelijk met de verzekering van de woning, door een uitgebreide dekking aan te bieden. Uiteraard is Zekur net als Univé een verzekeraar zonder winstoogmerk, waardoor men niet is opgericht om zoveel mogelijk winst te maken. In plaats daarvan is men er om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Autoverzekering

Ten derde kunt u bij Zekur gebruik maken van een aantrekkelijke autoverzekering. De korting op de nominale premie kan oplopen tot wel 75%, waardoor u zich op een voordelige manier kunt verzekeren. Daarnaast rekent Zekur nooit polis- of afsluitkosten en maakt men gebruik van erkende garages om eventuele schade op een degelijke manier te herstellen.
Zekur heeft zich wat dat betreft weten te ontwikkelen als een heel degelijke verzekeraar, waar u nog altijd een scherpe premie per maand betaalt. Neem Zekur daarom absoluut mee in de vergelijking die u bij ons op de website kunt maken.