Zelf

Zelf is van mening dat u de mogelijkheid dient te hebben om zelf uw verzekering af te sluiten. U betaalt hier zo min mogelijk voor en u heeft daarnaast de touwtjes in handen om de polis vorm te geven zoals u dat wenst. Zelf maakt een onderdeel uit van REAAL Schadeverzekeringen. Dit is een meer grote verzekeraar, die een uitgebreide ervaring heeft. Bovendien werkt de verzekeraar voor miljoenen Nederlanders, waardoor u kunt rekenen op polissen die op een heel degelijke manier voor u in elkaar zijn gezet.

Zelf verzekeren

Bij Zelf.nl kunt u in principe zelf uw verzekering samenstellen, aan de hand van de adviezen die de website u te bieden heeft. Ontdekt u met behulp van onze handige vergelijking dat Zelf.nl een interessante aanbieder voor u is? Dan heeft u vervolgens de mogelijkheid om deze verzekering zelf af te sluiten en ervoor te zorgen dat u gebruik kunt maken van de aanvullende modules die u wenst. Het is wat dat betreft heel eenvoudig om een dekking af te sluiten op de manier zoals u dat wenst, zonder dat u hier aan de andere kant veel omkijken naar zal hebben.

Type verzekeringen

U heeft bij Zelf.nl de keuze uit een groot aantal verschillende verzekeringen, waardoor u er voor meerdere producten terecht kunt. Men staat er vooral bekend om de autoverzekering en de reisverzekering, aangezien dit producten zijn die regelmatig prijzen in de wacht weten te slepen van bijvoorbeeld de vergelijkers en andere beoordelaars binnen de markt. Daarnaast heeft u er de mogelijkheid om een inboedel- en opstalverzekering af te sluiten, kunt u kiezen voor aansprakelijkheid of bijvoorbeeld rechtsbijstand. U kunt er op een aantal verschillende manieren terecht, waardoor Zelf.nl een verzekeraar is die het zeker waard is om er eens nader naar te kijken.

Service en contact

Bovendien kunt u bij Zelf.nl rekenen op een goede service, ondanks dat u de mogelijkheid heeft om veel zelf te regelen. Dit heeft te maken met het feit dat u online veel informatie kunt vinden, maar daarnaast ook met de klantenservice die goed in elkaar zit. Op het moment dat u ergens zelf niet uitkomt heeft u altijd de mogelijkheid om even contact op te nemen, zodat u er niet alleen voor komt te staan. Wat dat betreft zorgt Zelf.nl er graag voor dat altijd terug kunt vallen op de service van de verschillende medewerkers.

Scherpe tarieven

Zelf.nl slaagt er aan de andere kant in om de tarieven en premies zo laag mogelijk te houden. U regelt veel van de zaken gewoon zelf, waardoor hier geen medewerkers voor nodig zijn en een duur kantoor al helemaal niet nodig is. De kosten die men hierdoor weet te besparen berekent men aan u door, waardoor u uiteindelijk een lagere premie kunt betalen. De lage premie van Zelf.nl zorgt dan ook niet voor een minder uitgebreide dekking. In plaats daarvan kiest u voor een verzekering waar u altijd op terug kunt vallen, zonder dat u daar bij Zelf een hoge premie voor hoeft te betalen.