Zij rijdt beter

Zij Rijdt Beter is een initiatief van een aantal vrouwen die ervan overtuigd zijn dat een meer voorzichtige rijstijl ertoe kan leiden dat er minder uitgekeerd hoeft te worden en de premie voor een autoverzekering omlaag kan. Door met z’n allen een beetje beter uit te kijken in het verkeer gaan we als vanzelf minder betalen voor een goede dekking. Zij Rijdt Beter is van mening dat vrouwen het goede voorbeeld al geven, waardoor het verstandig is om hen te volgen en de premie verder te drukken.

Vrouwen rijden voorzichtiger

Zij Rijdt Beter beroept zich op verschillende onderzoeken, artikelen en andere publicaties, waaruit blijkt dat vrouwen over het algemeen minder schade veroorzaken dan vrouwen. Ze rijden op een meer voorzichtige manier, waardoor een verzekeraar hen minder hoeft uit te keren en ze eigenlijk teveel premie betalen voor de mannen die schade veroorzaken. Zij Rijdt Beter is gestart uit onvrede over deze situatie en wil met haar lage premies aantonen dat vrouwen inderdaad beter rijden. Het is wat dat betreft, ook als man, een uitstekend idee om Zij Rijdt Beter mee te nemen in uw vergelijking, op zoek naar de laagste premie voor een goede dekking.

Aantrekkelijke premie zonder eigen risico

Het mooie van de autoverzekering van Zij Rijdt Beter is dat u een scherpe premie betaalt, terwijl er daarnaast geen sprake is van een eigen risico. Krijgt u, ondanks de voorzichtige manier van rijden, toch een keer te maken met schade? Dan zal Zij Rijdt Beter deze direct vergoeden en heeft u daar zelf dus geen omkijken naar. De premie is aan de andere kant toch gewoon heel laag, aangezien de verzekeraar relatief weinig hoeft uit te keren en de kosten dus maar laag liggen.

Direct verzekerd met accessoires

Bovendien zorgt Zij Rijdt Beter er graag voor dat u direct de weg op kunt, op het moment dat u besluit de autoverzekering online af te sluiten. De verzekering gaat direct in, al zal Zij Rijdt Beter uiteraard nog een beoordeling uitvoeren om na te gaan of u alle informatie inderdaad eerlijk met de verzekeraar gecommuniceerd heeft. Indien dit het geval is hoeft u zich nergens zorgen over te maken, ook niet over de accessoires die u in de auto heeft liggen. Vrouwen maken over het algemeen graag gebruik van accessoires, waardoor Zij Rijdt Beter heeft besloten om die automatisch voor u mee te verzekeren binnen de scherpe premie.

Vrouwen en mannen

Zij Rijdt Beter is er in principe natuurlijk vooral voor vrouwen, aangezien die op een voorzichtige manier rijden en de premie dus laag kunnen houden. Voelt u zich als man echter prettig bij deze verzekeraar? Dan is het geen enkel probleem om u daar aan te melden en op die manier ook een scherpe premie te betalen. Het is uiteraard verstandig om mee te gaan in de meer voorzichtige rijstijl van vrouwen. Op die manier helpt u de kosten voor Zij Rijdt Beter laag te houden, waardoor u net als alle andere verzekerden uiteindelijk een lage premie per maand betaalt.