Zilverenkruis Achmea

Zilverenkruis Achmea maakt, zoals de naam al aangeeft, onderdeel uit van Achmea. Dat betekent dat u kiest voor een zorgverzekeraar die altijd terug kan vallen op een schat aan kennis en ervaring. Aan de andere kant staat Zilverenkruis Achmea voor een heel specifieke manier van werken, die veel mensen aan weet te spreken. Men gaat net een stukje verder dan een aantal andere zorgverzekeraars en zorgt er daarmee voor dat u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. U kunt gebruik maken van de zorg die u nodig heeft, zonder dat u zelf veel dient te regelen.

Wachtlijstbemiddeling

Zilverenkruis Achmea doet bijvoorbeeld heel actief aan wachtlijstbemiddeling. Men probeert er op die manier voor te zorgen dat u zo min mogelijk te maken zal krijgen met wachtlijsten, op het moment dat er een keer wat aan de hand is. U zit er dan immers niet op te wachten dat u eerst een paar maanden geduld dient te hebben, voordat er een arts beschikbaar is die u van dienst kan zijn. Dankzij dergelijke initiatieven van Zilverenkruis Achmea kunt u erop rekenen dat u optimaal gebruik kunt maken van de zorgverzekering die u er afsluit.

Vragen aan de zorgbemiddelaar

Daarnaast kunt u bij Zilverenkruis Achmea gebruik maken van een zorgbemiddelaar. Hij of zij kan u veel meer vertellen over de zorg waar u op kunt rekenen en de voordelen waar u gebruik van kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld iets weten over de alternatieven die er bestaan voor de behandeling die u volgens de arts dient te ondergaan, of bent u aan de andere kant benieuwd van welke zorgaanbieders u gebruik kunt maken? In die gevallen zorgt de zorgbemiddelaar ervoor dat u er in ieder geval niet alleen voor komt te staan, als u een Zilverenkruis Achmea zorgverzekering heeft.

Goede dekking

Uiteraard is ook de dekking van de Zilverenkruis Achmea zorgverzekering uitstekend in orde. Op basis van de uitgebreide ervaring en kennis van Achmea weet men als geen ander te zorgen voor een goede dekking. Het gaat daarbij om de basisverzekering, maar vooral ook om de aanvullende verzekering die u er af kunt sluiten. Met de beide verzekeringen zorgt u ervoor dat u zich zelf geen zorgen hoeft te maken over de zorgkosten. Dit is iets wat u over kunt laten aan Zilverenkruis Achmea, waardoor u naar de dokter of een andere specialist kunt gaan op het moment dat u dit nodig vindt.

Premie Zilverenkruis Achmea

Uiteraard maakt Zilverenkruis Achmea hierdoor iets meer kosten dan de gemiddelde zorgverzekeraar. Men doet net wat meer aan service, maar dat betekent aan de andere kant ook dat de premie over het algemeen aan de hoge kant zal liggen. Dit betekent in uw geval dat u maandelijks een paar euro meer betaalt, maar dat u daar aan de andere kant vervolgens wel zorg van hoog niveau voor terug zal krijgen. Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af en gebruik onze vergelijking om na te gaan wat de zorgverzekering bij Zilverenkruis Achmea u in uw geval zou kosten.