Wegens succes verlengt Nuon de Zomeractie tot en met 15 september

Nuon zomeractieDe succesvolle zomeractie van Nuon is tot en met 15 september verlengd. Dat hadden we wel zien aankomen aangezien er veel mensen zijn die er gebruik van hebben gemaakt. Als u ook gebruik wilt maken van de Nuon Zomer Actie vergelijk dan eerst de tarieven met de energievergelijker op Vergelijk.com.

Met de Nuon Zomeractie ontvangt u gratis een Samsung Galaxy Tab en 10 e-books cadeau. Het betreft hier een contract voor stroom en gas met een vaste prijs tot 1 jaar (Nuon VastePrijsEnergie). De Nuon Zomeractie aanbieding is terug te vinden in onze energievergelijker.

Goed om te weten over de Nuon Zomeractie

  • De korting geldt alleen voor de variabele leveringskosten van stroom.
  • Ruim voor het jaar afloopt, krijgt u een nieuw aanbod. Wilt u geen gebruik maken van een nieuw aanbod? Dan verlengt Nuon na het eerste jaar uw contract voor onbepaalde tijd. U krijgt dan Nuon Stroom en Nuon Gas.
  • Indien u het contract binnen 1 jaar beëindigt, dan dient u het bedrag t.w.v. de Samsung Galaxy Tab E 9.6 en de eventueel ontvangen overstapkorting (gedeeltelijk) aan Nuon terug te betalen. Ook betaalt u kosten omdat u het contract voortijdig beëindigt.
  • Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere Nuon aanbiedingen. Deze aanbieding is eenmalig te gebruiken en is niet inwisselbaar voor contant geld of andere producten. Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten, niet voor bestaande klanten, warmte klanten en/of een collectief van klanten.

Looptijd van het energiecontract

De looptijd van een contract met een vaste prijs kan soms wat korter zijn dan 1 jaar. Dit is mogelijk wanneer u nog een lopend contract heeft en deze nog 2 maanden of korter duurt. Nuon wacht eerst de einddatum van uw huidige contract af. Daarna gaat het nieuwe contract in. Zo hoeft u geen opzegvergoeding te betalen. De looptijd van uw nieuwe contract is maximaal 2 maanden korter dan 1 jaar. Wanneer uw lopend contract langer duurt dan 2 maanden gaat deze direct in. Lees altijd goed de voorwaarden van het energiecontract bij uw huidige energieleverancier alvorens u kiest voor de Nuon Zomeractie.

Nuon energieprijzen vergelijken

Start met energie vergelijken om de prijzen van de Nuon Zomeractie te vergelijken met de tarieven van de aanbiedingen van andere energieleveranciers. Vind de goedkoopste energieleverancier passend bij uw situatie en voorkeuren en bereken het verschil. Vergelijk.com helpt u graag mee met het vinden van de beste energiedeals zodat u direct kan beginnen met besparen.

Plaats een reactie