Youfone biedt vanaf april 2017 tv abonnementen aan

Digitale tv vergelijkenYoufone is vooral bekend als aanbieder van sim only abonnementen. Maar Nu.nl schrijft vandaag dat de telecomprovider in samenwerking met Huawei nu ook tv abonnementen gaat aanbieden. Het zal gaan om een heus platform dat gebruikers de toegang verschaft tot video’s on demand en live televisie alsook games en apps.

Vanaf 2017 tv diensten bij Youfone

De verwachting is dat deze nieuwe dienst vanaf 1 april 2017 van start zal gaan. Met het video on demand pakket kunnen klanten films en series bekijken die €2,50 per maand moet gaan kosten. Het is vergelijkbaar met de dienst van KPN: KPN play. Er zullen zo’n 20 zenders te bekijken zijn waaronder NPO maar van zenders RTL en SBS. Heeft de klant niet genoeg aan het huidige pakket dan kunnen er aanvullende pakketten worden afgesloten.

Huawei bundelt platform met Youfone

Het Chinese Huawei heeft het platform al eerder laten ontwikkelen waarna zij het aanboden aan de Chinese telecommarkt maar ook aan Deutsche Telekom. Youfone zegt ook vast internet te kunnen leveren waarbij er gebruik word gemaakt van het KPN Netwerk. Verder is Youfone ook Netflix en Amazon aan het peilen of de diensten van beide bedrijven kunnen worden toegevoegd. De prijs voor de tv abonnementen zal naar verluid €35 per maand gaan kosten. Een basispakket zal €10 gaan kosten.

Jonge doelgroep belangrijk voor Provider

De belangrijkste doelgroep die Youfone wil benaderen liggen in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 39 jaar. Bij afname van een tv abonnement krijgt de klant ook een settopbox geleverd zodat er direct tv kan worden gekeken. Wanneer de pakketten van Youfone leverbaar zijn dan zal Vergelijk.com deze uiteraard gaan opnemen in de vergelijker.

Plaats een reactie